Nyheder20. maj 2017

Hundebøll hylder konen med rørende tatovering

Mattias Hundebøll har fået tatoveret et ganske særligt minde fra sit første møde med Marie Plum i 2013.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mattias_hundeboell.jpg
 Foto: All Over Press

En sen sommernat i 2013 slog lynet ned i Mattias Hundebøll.

Til en fest mødte han journalisten og modellen Marie Plum, og parret faldt pladask for hinanden. I efteråret 2015 kom sønnen Carl-Egon til verden, og med ham på armen giftede parret sig sidste sommer ved en udendørs ceremoni.

Nu har den 34-årige tv-vært fået foreviget mindet om det første møde mellem ham og sit livs kærlighed med en helt særlig tatovering på inderarmen. 


Under hashtags som "jeg elsker dig" og "drømmepigen" har Hundebøll fået tatoveret motivet af en rund ørering med fjer i, som Marie Plum bar på den afgørende aften.

Det viser han på et Instagram-billede.- En meget sen juliaften i 2013 stod der pludselig den smukkeste pige foran mig. Hun havde den her ørering på, og nu hænger den for evigt fast i min armhule, skriver han efterfulgt af et hjertesymbol. 


Til billedet har Marie Plum skrevet "elsker dig" i en kommentar efterfulgt af et rødt hjerte.

Da parret giftede sig sidste sommer, skrev Marie Plum, at hun og Hundebøll ville holde den helt store bryllupsfest den følgende sommer.

Noget tyder på, at bryllupsfesten nærmer sig, for lørdag den 29. april holdt et slæng af Mattias Hundebølls venner polterabend for den celebre gom.

Se kærlighedstatoveringen:

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold