Mattias Hundebøll: Vi skal holde tema-bryllup

All Over

Om halvanden måned skal tv-værten Mattias Hundebøll og hans kone, Marie Plum, holde deres læmge ventede bryllup.
 
Faktisk blev parret allerede viet i juni sidste år i deres egen have, men til august skal den store fest løbe af stablen. 
 
 
Og det bliver selvfølgelig ikke et helt almindeligt bryllup, når den altid farverige Mattias Hundebøll er hovedperson.
 
– Det er os selv, der arrangerer det hele. Vi har været på loppe-marked for at købe tallerkener, fordi kokken sagde, at han nægter at lave mad på hvide tallerkener, så det bliver lidt hyggeligt, fortæller han, da SE og HØR møder ham på Roskilde Festival. 
 
 
Det er ikke kun tallerkenerne, der er specielle til den store fest. Mattias og Marie har også valgt et tema, som skal være gennemført. 
 
– Temaet er mexicansk, så det bliver noget med tacotruck og margaritas, lyder det fra TV-værten, der var begejstret for at skulle holde fest for venner og familie.
 
Herlighederne skal finde sted den 12. august, og selv om dagen er lige rundt om hjørnet, skulle parret selvfølgelig aflægge Roskilde Festival et visit, som de plejer.
 
- Vi skiftes til at være her, så den ene dag passer Marie Carl-Egon, og så tager jeg hjem om lørdagen, så hun kan komme herned med en veninde, lyder det fra Mattias. 
 

Mattias Hundebøll: Jeg elsker at være far

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close