Nyheder1. november 2016

Mary og Fredes "låne-sommerhus" er blevet solgt - for gigantbeløb

Kronpris Frederik og kronprinsesse Mary har flere gange nydt sommer og sol i et luksuøst sommerhus i Tisvildeleje. Men det er formentlig slut nu, for dronning Margrethes gode veninde – og ejer af sommerhuset – Susanne Heering har nemlig solgt huset for et gigantbeløb
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frederik_og_mary_0.jpg
 Foto: All Over

De har flere gange nydt en afslappende ferie i et luksuøst sommerhus i Tisvildeleje. Men de ferier er formentlig fortid nu.

For det ”låne-sommerhus”, som Frede og Mary har benyttet til hyggelige sommerferier ad flere omgange, er nemlig blevet solgt, skriver Boliga ifølge Ekstra Bladet.

Og det er bestemt ikke småører, som det gamle sommerhus fra 1898 er blevet handlet for.

Med en salgspris på 18,5 millioner kroner er handlen det næststørste salg på sommerhusmarkedet. Og der blev endda slået 1,3 millioner kroner af prisen for sommerhuset, der ifølge Boliga er et af Tisvildelejes "ældste og mest originale”.

Det er dronning Margretes gode veninde, Susanne Heering, der har solgt sit sommerhus – og hun har formentlig svært ved at skjule sin glæde over boligsalget. I hvert fald kan 78-årige Susanne Heering prale med et klækkeligt overskud. Hun købte selv sommerhuset i 2003 for sølle 5.350.000 kroner.

Du kan se sommerhuset her.

Galleri: Frederik og Mary nusser

Sponsoreret indhold