Nyheder24. oktober 2016

Margrethe roser Mary

Dronning Margrethe imponeret over sin australske svigerddatter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mm.jpg
 Foto: All Over Press)
Ros fra svigermor er som regel ikke noget, man får hver dag, så det skal man ikke kimse af. Så mon ikke kronprinsesse Mary glæder sig over, at hun får mange pæne ord med på vejen i den nye bog af Berlingskes Thomas Larsen, ”De dybeste rødder – Dronningen fortæller om Danmark og danskerne".
I bogen, hvor dronningen udtaler sig om mangt og meget, roser hun Mary til skyerne.
Det er især kronprinsesse Marys kamp for ligestilling mellem kvinder og mænd, der har ført til dronning Margrethes beundring for svigerdatteren, skriver BT.
- Det er flot. Hun kan noget, som jeg slet ikke ville have kunnet i hendes alder. Jeg var ganske vist blevet dronning, da jeg havde den alder, som hun har nu, så det gav sig selv, at der var ting, jeg ikke gjorde. Men det havde heller ikke ligget til mig. Hun har derimod evnen til at gøre sådan nogle ting, og det synes jeg er rigtig godt, siger dronning Margrethe om svigerdatteren.
Historikeren og kongehuseksperten Lars Hovbakke er enig i, at kronprinsessse Mary har tilført kongehuset en social profil med sit fokus på vold mod kvinder, ensomhed og mobning. - Hun har bragt nogle emner med, som man slet ikke har haft før som højt prioriterede temaer i kongehuset, siger Lars Hovbakke til BT. Se galleri med kronprinsesse Mary:

Billeder af kronprinsesse Mary

null

Sponsoreret indhold