Mai Manniches bøn: Find mine designertasker

En flot dyr taske går man aldrig galt i byen med. Vi kan godt forstå, at Mai Manniche savner sine dyre tasker.

En flot dyr taske går man aldrig galt i byen med. Vi kan godt forstå, at Mai Manniche savner sine dyre tasker.

(Foto: Dan Mariegaard)

Åh nej! Designeren bag mærket JEWLSCPH, Mai Manniche har haft indbrud i sin lejlighed i går mandag. Det skriver hun blandt andet på Facebook, og hun har bekræftet det over for SE og HØR. Det er en stor del af hendes dyre designertasker, der er blevet stjålet, så hun opfordrer alle til at holde øje med, om de ser dyre tasker til salg på eksempelvis Den Blå Avis.

-Til alle Jer der følger mig, se på ALLE tasker jeg har brugt de sidste par år og hold rigtig godt øje med dem på Den Blå Avis, Trendsales og andre lignende steder, skriver Mai Manniche på sin Facebook-profil.

Hun udlover desuden en dusør på 2000 kroner til hendes smykkebutik for hver taske, der finder hjem til hende igen. Mai Manniche fortæller til seoghoer.dk, at det drejer sig om over 30 designertasker.

- Jeg har ikke en præcis opgørelse over, hvilke tasker det drejer sig om. Men jeg kan sige så meget, at de har haft hænderne fulde. Det er over 30 tasker, de har fået med, fortæller en vred Mai Manniche og fortsætter:

- Det er bare ikke sjovt, at der har været nogen og rode i ens ting. De skulle have et los i røven, skulle de.

Mai Manniche holder selv et vågent øje med de forskellige handelsportaler. Hun håber på at få så mange af hendes tasker så muligt tilbage, men det kan kun fremtiden vise.

Har du brug for at få opfrisket hvillke tasker det drejer sig om, har vi fundet et udpluk af hendes tasker fra hendes Instagram-profil herunder:

When asked to wear pink for the night #jewlscph #jewellery #jewellerystyling #ootd #detailsoftheday #details #loveit #pinkparty

Et billede slået op af Mai Manniche (@maimanniche_jewlscph) den

Love it #look @wolfordfashion #hair #makeup @thepowderroomcph #jewlscph #jewellery #wearjewellery #happyfriday

Et billede slået op af Mai Manniche (@maimanniche_jewlscph) den

Desuden har Mai Manniche båret masser af forskellige tasker ude i byen, så kig i galleriet her under:

Galleri med Mai Manniches mange forskellige tasker

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close