VIDEO: Mai Manniche på boligjagt

Manniche boligjagt

Mai Manniche, der blandt andet står bag smykkebrandet JEWELSCPH, satte i sidste måned sin lejlighed på Østerbro til salg.
 
 
Men den 32-årige designer satser selvfølgelig ikke på at gå i lang tid uden tag over hovedet, så sammen med en ny bolig-app ved navn "OpenHouse" har hun været ude at ose på tre potentielle nye hjemadresser i København. SE og HØR havde fået lov at følge med på sidelinjen.
 
- Jeg har et budget, jeg arbejder ud fra, men det er helt klart også det eksterne som udsigten fra en nye lejlighed, der kan gøre det store udslag. Jeg er helt vil med havudsigt, siger Mai Manniche til SE og HØR.
 
 
Hun forklarer også, at hun egentlig leder efter et nybyggeri, gerne i Nordhavn-området af København, hvilket ligger lidt i kontrast til den to-etagers lejlighed i indre København, hvor Manniches boligjagt tager sit udgangspunkt.
 
I galleriet i toppen af artiklen kan du se mere fra de tre forskellige boliger, der blev besøgt.
 
Den første lejlighed har nemlig en hel del år på bagen med charmerende byggetræk fra 1800-tallet og gamle loftsbjælker, der med stor sandsynlighed har været store træer tilbage i krigen i 1864.
 
Indvendigt er lejligheden dog i moderne stand med hyggelig tagterrasse.
 
 
Søgningen fortsætter dog videre til det samme område, hvor Manniche netop har sat den lejlighed, som hun har tilbragt de sidste ti år i, til salg: Nemlig Østerbro.
 
Selvom der heller ikke er tale om et nybyggeri på Nordhavnen her, så imponeres Mai Manniche dog over lejligheden med højt til loftet og de mange rum. Specielt den store tagterrasse med udsigt over Københavns indre falder i god smag hos den unge smykkedesigner.
 
Det sidste sted, Mai Manniche besøger, er næsten som skræddersyet til hende ud fra hendes drømmescenarie, som tidligere beskrevet. Det er i Nordhavnen og er nyopført  og inden for budgettet - med udsigt over vandet fra altanen.
 
Derfor var det også nærliggende at optage en video med Mai Manniche i det gode vejr med den flotte udsigt på altanen, hvor hun snakker om de tre forskellige lejligheder, og hvad hun synes om dem hver især.
 
Du kan se videoen herunder og som sagt se et galleri i toppen af artiklen fra de tre forskellige lejligheder.
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close