Nyheder2. marts 2016

Mai Manniche sælger ud af sin garderobe

Nu har du chancen for at få fingrene i en ægte fashionistas dyre outfits – og så går det endda til et godt formål
https://imgix.seoghoer.dk/media/7cd3db0e755e4dc6b86fb4d2f8928072.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Medina har gjort det. Christiane Schaumburg-Müller har gjort det. Caroline Fleming har gjort det. Og nu er det blevet Mai Manniches tur!

Smykkedesigneren og rød løber-darlingen Mai Manniche sælger ud af sin lækre garderobe – og det er ikke hverken mærkevarer eller god stil, der mangler.

Der vil være mærker som Chloe, Matthew Williamson, Sonia Rykiel, Dior, Hale Bob, Jerome Dreyfuss, Nina Ricci, Naledi Copenhagen, Kenzina, Toga Pulla, Missoni, Edith & Ella og mange flere. Og en del af tøjet er sågar helt nyt.

Mai Manniche donerer oven i købet 10% af salget til Dannerhuset – så nu kan du shoppe kendis-garderobe med god samvittighed.

Salget foregår i samarbejde med Fashionista på Store Kongensgade 40H i København fra onsdag den 2. marts til og med fredag den 4. marts fra klokken 11-18.

Hvis du er mere til Mais smukke smykker, så er der også en god handel at få på dem i de samme dage. Frøken Manniche holder eksklusivt smykkelagersalg fra onsdag den 2. marts til og med lørdag den 5. marts i butikken på Blegdamsvej på Østerbro.

Her starter priserne fra 50 kroner – og der er helt op til 80% rabat på de funklende JEWLSCPH-smykker.

Læs mere her

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_4.png

Sponsoreret indhold