Nyheder18. oktober 2018

Michael og Kathrine har været gift i fem måneder: Børnenavnene er klar

Michael og Kathrine fra "Gift ved første blik" har dannet par og været gift i fem måneder, men de er allerede blevet enige om, hvad de skal kalde deres fremtidige børn
https://imgix.seoghoer.dk/gift_ved_foerste_blik_kathrine_og_michael_2.jpg
 (Foto: Kenneth Svanborg/DR)

Michael og Kathrine valgte i gårsdagens sæsonfinale af "Gift ved første blik" at forblive mand og kone, efter de fem uger forinden var blevet uden nogensinde at have set hinanden.

Og her godt fem måneder senere er parret stadig gift, og de har allerede lagt store planer for fremtiden. Det afslører parret på deres blog.

- Vi er stadig gift, stadig lige så lykkelige som I har set på TV, og vi bor stadig sammen. Michael er faktisk flyttet permanent ud af sin herrehybel i Århus, og han har nu adresse i Silkeborg og det hele, fortæller Kathrine på parrets blog.

"Gift ved første blik"-deltageren afslører, som hun tidligere har gjort det over for SE og HØR, at hun og Michael er på boligjagt.

- Faktisk er vores plan ikke at blive boende i lejligheden her. Så vi er på udkig efter vores eget, som i helt eget. Vi har nemlig brug for lidt mere plads. Mere specifikt har vi brug for et værelse mere, fortæller Kathrine.

Til at starte med er det planen, at Michaels famøse gamer-udstyr skal flytte ind i det ekstra værelse, men på sigt skal det ekstra værelse bruges til noget andet.

- Vi drømmer om børn. To styk og måske en smutter. Vi har allerede børnenavnene på plads. Det var slet ikke svært at blive enige om, selvom Michael har et super uptight forhold til navne, skriver Kathrine, der også kommer med eksempler på, hvor "uptight" hendes ægtemand er med navne:

- F.eks. er den eneste måde at skrive Kathrine på med K og TH - heldigt alligevel. Han mener også, at Michael er det bedste drengenavn i verden, og han drømmer inderligt om at få en søn, som skal hedde Michael Jr. - not gonna happen!, slår Kathrine fast.

Folkeskolelæreren fortæller også, at hun og Michael har planer om at få fælles efternavn, når de rammer deres 1-års dag.

- Efter megen diskussion er vi nået frem til, at vi begge ændrer efternavn til Kelså Harders. Jeg mener dog, at vi burde hedde Harders Kelså, men det andet lyder bare bedre, fortæller Kathrine, der hedder Gosvig Kelså til efternavn.

Sponsoreret indhold