Nyheder2. juni 2016

Lukas Graham kommer med chokerende nyhed

Danmarks pt mest succesfulde band kom onsdag med en chokerende nyhed. Et af bandets nøglefigurer trækker stikket og forlader bandet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/11111.jpg
 Foto: All Over

De har oplevet den ene succes efter den anden. De har ligget på topti i lande som blandt andet England, USA og Australien. Og bandet er netop vendt hjem efter en stor USA-turné.

Med andre ord vil succesen for Lukas Graham ingen ende tage – men midt i succesrusen kommer Fristadsbandet nu med en chokerende nyhed.

Et af nøglemedlemmerne – pianisten Kasper Daugaard – vælger nemlig nu at trække stikke og forlade bandet.

I en pressemeddelelse udtaler Kasper Daugaard ifølge BT:

- Det har været en fantastisk rejse, på et personligt såvel som et professionelt plan, at være med bandet rundt i verden. Jeg har nydt hvert et øjeblik i fulde drag. Som medlem i bandet Lukas Graham har jeg dannet fundamentet til livslange venskaber, fået krydset adskillige drengedrøms bokse af på min bucketlist og er blevet enormt mange livserfaringer rigere. Jeg har blandt andet fundet ud af, at et turnerende liv i det omfang, som tilfældet har været, og især er blevet, med Lukas Graham - måske ikke er det bedste match til mig, udtaler Kasper Daugaard.

- Udefra set kan det måske virke som en lidt pludselig beslutning, men vi er internt i bandet enige om, at det her oven på US tour, var et naturligt og rigtigt tidspunkt at lave denne rokade. Så jeg har efter nøje overvejelser og i overensstemmelse med mine venner i bandet, valgt at skifte musikalsk fokus.

Kasper Daugaard nåede at sidde bag tangenterne i det succesfulde band i fire år. Kasper Daugaard fortsætter dog inden for musikken, da han planlægger at arbejde som sangskriver og komponist.

Indtil en ny pianist er fundet vil producer (og tidligere pianist i bandet) Morten Ristrop afløse.

Se billeder af Lukas Graham herunder:

Lukas Graham - billeder fra hans liv

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_98.png

Sponsoreret indhold