L.O.C.: Jeg synger for babyen

Foto: Thomas Laursen

Når L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müllers lille søn ser dagens lys lige om lidt, er det – måske – en lille musikalsk fyr, der kommer til verden.

I hvert fald har den kommende far allerede sørget for at synge for sin ufødte søn, der får navnet Constantin.

- Jeg har sunget nogle irske slagsange for ham. ”Når du kommer ud, så husk den her: Back in the days. There were Irish ways”, fortæller 37-årige L.O.C. i et interview med Her&Nu.

Christiane afslørede tilbage i maj, at hun ventede barn med Danmarks vel nok mest populære rapper – siden har de kommende forældre forberedt sig på den nye tilværelse som forældre.

Men det er dog ikke helt let at forberede sig, når man ikke ved, hvad der venter en, fortæller L.O.C. i interviewet med ugebladet:

- Jeg har ingen forestillinger om, hvad der skal ske. Min bedste ven blev bedstefar sidste år, så jeg er ekstremt langt bagud. Det ene sted får jeg at vide, at livet går i gang, og det andet, at det går helt i stå. Der er i hvert fald mange ting, der ændrer sig. Men både Christiane og jeg er meget omstillingsparate, så forhåbentlig kan vi også være det her, siger L.O.C. i interviewet med Her&Nu og tilføjer, at både han og Christiane nok ikke dropper arbejdslivet, selv om der kommer et nyt familiemedlem.

- Jeg vil forsøge at arbejde, men jeg aner det ikke. Det kan også være, jeg sætter mig og kigger på barnet og bare bliver siddende i et halvt år.

Du kan se et galleri med billeder af parret herunder: 

Så glade var Christiane og L.O.C.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close