Nyheder18. oktober 2017

Lisbet Dahl: Jeg er synsk

- Jeg er synsk og har altid været det, fortæller Lisbet Dahl i bogen ”Modne kvinder”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lisbet-dahl_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Lisbet Dahl er en af Danmarks største revystjerner og Cirkusrevyens ukronede dronning. Lige nu er hun aktuel i bogen "Modne kvinder - samtaler om livets patina", hvor hun og 23 andre kendte danske kvinder fortæller om livet efter de 50.

I bogen fortæller revychefen om sin kontakt til den åndelige verden.

Både hendes mor og hendes bedstemor var synske, og det har Lisbet Dahl på 71 år, arvet, mener hun.

– Lige fra jeg var helt ung, har jeg været vant til, at man konfererede med ånderne og kunne tale med de døde. Jeg er synsk og har altid været det, men jeg bruger det ikke så meget, fortæller hun i bogen, hvor hun også gør opmærksom på, at hun meget nødigt vil tiltales og behandles som en gammel kvinde.

– Vi I ikke nok lade være med at sige De og frue til mig, for så føler jeg mig så pissegammel, siger hun.

Det er ikke første gang, Lisbet Dahl fortæller om sine synske evner.

I et interview med BT i 2010 fortalte hun, at hun lægger tarotkort og snakker med afdøde, og at det er en hel naturlig del af hendes liv.

- Det åndelige er en del af mig. Jeg er opdraget med at man kan spå, og at der er noget andet efter døden, og at der er ånder. Min mor, min bedstemor og min oldemor var alle synske. Så det er noget der ligger i familien, sagde Lisbeth Dahl dengang til BT.

Skuespillerinden lagde heller ikke skjul på, at hendes liv har været fuld af uforklarlige hændelser.

Blandt andet var hun en aften nødsaget til at bremse hårdt op i sin bil, fordi der stod en lille pige på vejbanen og hinkede. Da bilen holdt stille, var pigen væk. Eller da Lisbet af uforklarlige årsager kunne lugte ristet brød i lejligheden, kort efter at en af hendes nære venner, der elskede ristet brød, var død.

- Det er fuldstændig nede på jorden for mig at ånder og skytsengle passer på mig. Og jo mere jeg bruger det, desto flere ting sker der, lød det fra den folkekære revystjerne.

Sponsoreret indhold