Lisbet Dahl: Flot vægttab

Revydronningen Lisbet Dahl har tabt hele 11 kilo på et års tid. Foto: Dan Mariegaard

Revydronningen Lisbet Dahl har tabt hele 11 kilo på et års tid. Foto: Dan Mariegaard

Lisbet Dahl er vild med god mad. Og ligesom så mange andre danskere, har hendes vægt gået op og ned gennem tiden. 
 
Men det seneste års tid har revydronningen ændret sin livsstil. 
 
 
Lisbet er ikke gået på slankekur, men hun har i stedet i samarbejde med en diætist ændret måden hvorpå, hun tænker på mad.
 
- De vaner, vi har skabt for os selv, er svære at slippe af med, men lidt groft sagt kan vi lære hjernen ikke at tænke usundt hver gang vi er enten kede af det eller oppe at køre af glæde. 
- Nogle bliver sliksultne, hvis de skal belønnes eller trøstes. Jeg tænker 'åh fedtemadder', fortæller Lisbet Dahl til Ekstra Bladet
 
 
Den 70-årige skuespiller og instruktør tager sig selv i ikke at falde i den usunde madfælde, og det har betydet, at hun har tabt sig mange kilo på bare ét år. 
 
- Der er i virkeligheden ikke noget, jeg ikke må. Jeg skal bare tænke over, hvad jeg stopper i munden, og ikke refleksspise. Og noget gør jeg jo rigtigt, når der er røget 11-12 kilo på et år, siger Lisbet, der stadig tillader sig selv at drikke et køligt glas vin. 
 
- Jeg drikker den hvidvin, jeg har lyst til, og taber mig alligevel. P.t er jeg nede på 67 kilo, siger hun. 
 
I øjeblikket giver Lisbet Dahl den gas på scenen i Cirkusrevyen på Bakken, hvor hun både styrer løjerne som instruktør og selv medvirker på de skrå brædder sammen med kollegerne Ulf Pilgaard, Lise Baastrup, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard.  
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close