Nyheder2. oktober 2017

Revyromance: Lise Baastrup scorer Lisbeth Dahls søn

På scenen i Cirkusrevyen har Lise Baastrup sommeren igennem fået latteren til at rulle. Bag scenen er det amorinerne, som har rullet mellem hende og Jacob Dahl.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lise-baastrup.jpg
 (Foto: Niels S. Andersen)

Mor og datter bliver de af gode grunde aldrig i virkeligheden, men at de alligevel er ved at komme i familie, anede ingen af dem ved sæsonstarten i foråret.

I løbet af sæsonen på Bakken er 33-årige Lise Baastrup og Lisbet Dahls søn Jacob Dahl på 50 år dog gået hen og blevet mere end bare venskabeligt glade for hinanden, og for et par måneder siden blev de kærester, erfarer SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/ulf-pilgaard-lisbeth-dahl-lise-baasturp.jpg
 Foto: Niels S. Andersen

Lisbet Dahl har været glad for at have Lise Baastrup med under fanerne i nu to år i Cirkusrevyen. Næste sommer er Lise dog ikke på plakaten på Bakken. (Foto: Niels S. Andersen)

Sommerromance

Parret har haft rig mulighed for at lære hinanden godt at kende i løbet af sommeren, hvor hun har stået på scenen i Cirkusrevyen, og han har fungeret som forestillingsleder og regissør.

Næste år kommer det hotte nybagte par imidlertid ikke til at løbe parløb både privat og professionelt.

Lise Baastrup har for længe siden meldt ud, at hun næste sommer har en anden opgave, som forhindrer hende i at tage en 3. sæson i landets største revy.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/lise-baastrup-og-jacob-dahl.jpg
 Foto: Niels S. Andersen
Forholdet er endnu meget nyt, og Lise Baastrup, 33, og den 17 år ældre Jacob Dahl har prøvet at gå stille med dørene. Parret har dog ikke helt kunnet skjule deres kærlighed. Her nyder de en drink sammen til Cirkusrevyens midtvejsfest i sommer. (Foto: Niels S. Andersen)

Dyb hemmelighed

Endnu er det en hemmelighed, hvilken opgave den populære skuespiller, som TV2-seerne også kender som Hjørdis i serien ”Rita”, skal prøve kræfter med næste år.

Faktum er det imidlertid, at det bliver Amalie Dollerup, som næste år skal få latteren til at rulle i teltet sammen med Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard.

Lise Baastrup dannede par med skuespillerparret Bende og Preben Harris’ barnebarn Kristoffer Harris, men i foråret blev de enige om at gå hver til sit.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/lise-baastrup11.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Premiere på Cirkusrevyen 2016 på Bakken. Lise Baastrup med ekskæresten Kristoffer Harris. (Foto: Mikael Rieck)

Jacob Dahl har siden 2008 været kæreste med Pia Rosholm, som medvirkede i ”Robinson Ekspeditionen” i år 2000.

Han har to voksne børn på henholdsvis 19 og 26 år.

Sponsoreret indhold