Lisbeth Dahl: Taler med ånder

64-årige Lisbeth Dahl er vokset op i en familie, hvor alle kvinderne er synske

64-årige Lisbeth Dahl er vokset op i en familie, hvor alle kvinderne er synske

Foto: All Over

Når Lisbeth Dahl ikke står på scenen i Cirkusrevyen, lægger hun tarotkort og snakker med afdøde - og det er endda en helt naturlig del af hendes liv.

- Det åndelige er en del af mig. Jeg er opdraget med at man kan spå, og at der er noget andet efter døden, og at der er ånder. Min mor, min bedstemor og min oldemor var alle synske. Så det er noget der ligger i familien, siger Lisbeth Dahl til BT.

Læs også: Lisbeth Dahl: Savner "Sommer"

Den 64-årige skuespiller lægger ikke skjul på, at hendes liv har været fuld af uforklarlige hændelser.

Blandt andet en aften hun var nødt til at bremse hårdt op i sin bil, fordi der stod en lille pige på vejbanen og hinkede. Da bilen holdt stille, var pigen væk. Eller da Lisbeth af uforklarlige årsager kunne lugt ristet brød i lejligheden, kort efter at en af hendes nære venner, der elskede ristet brød, var død.

- Det er fuldstændig nede på jorden for mig at ånder og skytsengle passer på mig. Og jo mere jeg bruger det, desto flere ting sker der.

Tarotkort og auralæsning
Og Lisbeth Dahl dyrker det alternative i stor stil. Hun lægger tarotkort, får lavet horoskoper, tegnet sin aura og går til en clairvoyant.

- Jeg lever ikke mit liv efter det, jeg får at vide hos auralæseren eller i tarotkortene. Det er ikke sådan at jeg lytter til astrologens bånd hver aften. Jeg bruger det som en rettesnor.

Læs også: Jesper Langberg: Ville tage sit eget liv

I 2002 mødte og arbejde Lisbeth sammen med det danske spirituelle medie Marion Dampier-Jeans i forbindelse med teaterstykket "Mine kone spøger". Marion er især kendt fra sin medvirken i TV 2 programmerne "Åndernes Magt".
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close