Lina Rafn skal være med i DR's "X Factor"-afløser

Lina Rafn.

Foto: Dan Mariegaard

Efter 11. sæson af "X Factor" på DR, bliver programmet fra næste sæson overtaget af konkurrenten TV2.

I stedet for "X Factor" sender DR fremover programmet "LIVE! - Danmarks nye live-artist", som også bliver et familieunderholdningsprogram.

I programmet skal de medvirkende kæmpe om seernes stemmer, mens de får hjælp fra to erfarne kunstnere.

Tidligere har DR afsløret, at Sanne Salomonsen skal være mentor i det nye underholdningsprogram, og nu afslører de så også navnet på den anden mentor. 

Det bliver den tidligere "X Factor"-dommer Lina Rafn. 

- Jeg har takket ja til at være med i 'LIVE!' fordi dét at optræde og underholde live er min store styrke og passion. Alt, hvad jeg gør rent musikalsk, gør jeg i sidste ende for at komme ud og optræde live. Når jeg går i studiet for at indspille ny musik, så er endemålet altid at stå på scenen, siger Lina Rafn til DR
 
Der har længere været spekuleret i, om Lina Rafn var på vej tilbage til dommerbordet i "X Factor", når TV2 overtager programmet fra næste sæson. Indtil videre har de nemlig kun afsløret Thomas Blachman som dommer
 
Lina var dog ikke meget for at svare på spørgsmålet, om hvorvidt hun skal være dommer, når "X Factor" skifter kanal til TV2, da SE og HØR mødte hende på den røde løber ved Elle Style Awards tidligere på måneden
 
- TV2 har jo købt "X Factor", nåede vi lige at spørge hende, inden hun afbrød.
 
- Jeg kan mærke, at der er nogen, der skal snakke med mig herovre. Ej, nu får du det kedelige politikersvar: Ingen kommentarer, kom det fra Lina.
 
- Så det er jo ikke et nej til at være dommer igen?
 
- Ingen kommentarer.

Hvorvidt tjansen som mentor i "LIVE! - Danmarks nye live-artist" afskærer Lina fra også at kunne være dommer i "X Factor" vides ikke. "LIVE! - Danmarks nye live-artist" sendes i efteråret og har finale før jul, mens den nye sæson af "X Factor" først starter på TV2 efter nytår. 

Du kan se hele interviewet med Lina fra Elle Style Awards i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Det var tilbage i april, at det endelig blev bekræftet, at Thomas Blachman endnu en gang sætter sig bag dommerbordet, når "X Factor" rykker til TV2.

- Det er for mig et spørgsmål om at fortsætte en kamp for det, jeg tror på. I sin essens handler det om at skabe en større optimisme og frisættelse i vores lille land. I ’X Factor’ er det lykkedes mig at skabe mit eget format for det, midt i programmets format. Det er jo noget af det smukke ved programmet: Man kan bringe sig selv med ind i det og berige og forme det, sagde Thomas Blachman til TV2 i forbindelse med afsløringen.

Nogenlunde samtidig stod det klart, at Remee ikke følger med over til TV2

- Det var en lang og vemodig proces, fordi der var mange ting, jeg skulle overveje. Jeg følte ikke, at det var det rigtige for mig, hvis ikke der var nogle ting, der var opfyldt, fortalte Remee til SE og HØR tidligere på måneden.

Du kan se flere billeder af Lina Rafn i galleriet herunder

Lina Rafns 20 år i billeder

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close