Nyheder 4. maj 2018

Skal Lina Rafn være "X Factor"-dommer igen?

Indtil videre er der kun én enkelt dommer på plads bag dommerbordet, når TV2 til næste år overtager "X Factor". Spørgsmålet er så, om de kunne finde på at hive Line Rafn med som dommer igen? Selv er sangerinden tavs som graven
Foto: Dan Mariegaard

Thomas Blachman er foreløbigt den eneste dommer, der sidder klar bag dommerbordet, når TV2 til næste år begynder at sende "X Factor".

Spørgsmålet er så, hvem der skal gøre ham selskab.

Et godt bud kunne være Infernal-sangerinden Lina Rafn, der fire gange tidligere har været "X Factor"-dommer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lina var dog ikke meget for at svare på spørgsmålet, om hvorvidt hun skal være dommer, når "X Factor" skifter kanal til TV2, da SE og HØR mødte hende på den røde løber ved Elle Style Awards torsdag aften.

- TV2 har jo købt "X Factor", nåede vi lige at spørge hende, inden hun afbrød.

- Jeg kan mærke, at der er nogen, der skal snakke med mig herovre. Ej, nu får du det kedelige politikersvar: Ingen kommentarer, kom det fra Lina.

- Så det er jo ikke et nej til at være dommer igen?

- Ingen kommentarer.

Du kan se hele interviewet herunder

Artiklen fortsætter efter interviewet

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Det var tilbage i april, at det endelig blev bekræftet, at Thomas Blachman endnu en gang sætter sig bag dommerbordet, når "X Factor" rykker til TV2.

- Det er for mig et spørgsmål om at fortsætte en kamp for det, jeg tror på. I sin essens handler det om at skabe en større optimisme og frisættelse i vores lille land. I ’X Factor’ er det lykkedes mig at skabe mit eget format for det, midt i programmets format. Det er jo noget af det smukke ved programmet: Man kan bringe sig selv med ind i det og berige og forme det, sagde Thomas Blachman til TV2 i forbindelse med afsløringen.

Nogenlunde samtidig stod det klart, at Remee ikke følger med over til TV2.

- Det var en lang og vemodig proces, fordi der var mange ting, jeg skulle overveje. Jeg følte ikke, at det var det rigtige for mig, hvis ikke der var nogle ting, der var opfyldt, fortalte Remee i går til SE og HØR.

Se interview med Remee, hvor han blandt andet fortæller om sin beslutning herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold