X Factor28. april 2018

Så er det afgjort: Remee siger nej til mere X Factor

Remee vil af princip have det samme i løn som Blachman for at følge X Factor over på TV 2
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/remee-28042018.jpg
 Foto: All Over Press

Så er måneders spekulationer bragt til ende.

Remee kommer ikke til at følge med Thomas Blachman som X Factor-dommer, når programmet fra næste år flytter til TV 2.

Det skriver Ekstra Bladet.

I sidste ende var det lønnen - eller mangel på samme - på TV 2, der blev afgørende for den populære dommers fravalg af det program han gennem et årti har været med til at gøre til en dundrende succes på Danmarks Radio.

Og rent personligt er han suverænt den mest succesfulde dommer i programmets historie, hvor han i fire af otte sæsoner har hjulpet sine deltagere til sejr.

Men TV 2 har angiveligt villet betale Remee mindre end Thomas Blachman for dommertjansen, og derfor er det endt med et nej, hvorfor TV 2 skal finde to nye dommere til at supplere den hurtigtsnakkende Blachman.

- Grunden, til at jeg til sidst og efter lang tids overvejelse takkede pænt nej til 'X Factor' 2019, var, at jeg krævede det, der hedder 'favourite nations'. Det var samme princip, som da jeg kom tilbage til showet for fem år siden efter tre års pause. Det betyder bare, at jeg ikke skal have mere end nogen anden, men heller ikke mindre, skriver Remee i en sms til Ekstra Bladet.

Remee: - Kommer til at savne 'tossen' Blachman

Hvor stor lønnen er, er ikke det afgørende, men rent principielt er han af den opfattelse, at dommerne skal have det samme. Han skriver til Ekstra Bladet, at han var klar til at give forskellen i den løn han og Blachman blev tilbud til velgørenhed. - Jeg ville hellere end gerne solidarisk have givet differencen til charity, det udelukkende princippet i det, understreger han over for Ekstra Bladet og fortæller samtidig, at han kommer til at savne 'tossen' Blachman og de andre fra produktionsselskabet BLU. Forleden kom det frem, at den tredje X Factor-dommer fra den sidste sæson på DR, Sanne Salomonsen, fortsætter i et nyt program-format på Danmarks Radio. I stedet for X Factor sender DR fremover programmet "LIVE! - Danmarks nye live-artist", som også bliver et familieunderholdningsprogram. I programmet skal de medvirkende kæmpe om seernes stemmer, mens de får hjælp fra to erfarne kunstnere. Det nye program er lavet i samarbejde med Nordisk Film, og DR håber, at programmet kan være med til at give danskerne et bedre indblik i den danske musikbranche. Og den ene af de to danske kunstnere bliver, som skal være mentor for deltagerne, bliver netop Sanne Salomonsen.

Sponsoreret indhold