Nyheder 5. oktober 2018

Larsens enke: Kim ville have råbt STOOOOP NU!

Kim Larsens enke Liselotte Kløvborg fortæller, hvordan Kim Larsen ville have reageret på den massive landesorg
(Foto: Aller Media)

 

Afdøde Kim Larsens enke Liselotte Kløvborg, som havde været sammen med sangeren i næsten 25 år, da han døde i søndags brød fredag tavsheden.

I et opslag på kimlarsen.dk takker hun danskerne for deres respekt, varme og medfølelse, familien er blevet mødt med, efter at det blev kendt, at den folkekære sanger var gået bort.

Jeg og alle Kims seks børn vil herigennem gerne takke dybt for den kæmpe kærlighed, der fra alle steder i landet er strømmet mod min elskede mand og børnenes elskede far, indleder Liselotte Kløvborg.

Hun glæder sig over måden hvorpå folk har sørget over Kim Larsen og den respekt, der er blevet udvist ved deres hjem i Odense, hvor der er lagt et hav af blomster og øl, men hvor folk på en værdig og stille måde har taget deres egen afsked med sangeren og holdt om hinanden og knebet en tåre.

Intet kan hjælpe med at hele den altoverskyggende store sorg der har ramt os, men alle de smukke ord og hilsner, alle de smukke blomster, arrangementerne til ære for Kim rundt i landet og ikke mindst den dybe respekt og den smukke stilhed, der er blevet udvist os foran Kims og mit og drengenes hjem, har varmet os alle og har været meget, meget smukt at opleve, fortsætter Liselotte Kløvborg.. 

Til sidst kommer hun ind på, at Kim Larsen nok selv ville have ment, at det er nok nu.

- Også selvom Kim selv ville have råbt “STOOOOP NU” for længst, og så tilføjet: “Man giver ikke en mand blomster”.

Tak.   Kærligst Liselotte.   Også Kim Larsens datter Alice Eva Larsen har udtalt sig om, hvordan hendes far ville have reageret på den store landesorg.   Det sker i et interview med Ekstra Bladet.   - Han var ikke god til at tage imod ros og komplimenter, men inderst inde ville han være glad. Det er jeg sikker på, siger hun til Ekstra Bladet.  
  Hun fortæller samtidig, at hun og hendes søskende er dybt rørte over den varme, der er strømmet dem i møde.   - Både jeg og mine søskende er dybt rørte. Selvfølgelig, siger Alice Eva Larsen til Ekstra Bladet.   - Det skal hele Danmarks befolkning have stort tak for, siger Alice Eva Larsen til Ekstra Bladet.   Tidligere på ugen skrev hun et meget rørende mindeord om sin berømte far, som bisættes i absolut stilhed, efter at være sovet ind omgivet af sin hustru og seks børn søndag morgen.   - Et lyn slog ned i mit hjerte søndag morgen, og efterlod et stort hul der aldrig kan heles! Min kæreste far er død og chokket, savnet og sorgen er meget stor og overvældende, indleder hun på Facebook.   - Min far var mit hjem, min tryghed, mit anker og min tømmerflåde. Min far gav mig den mest trygge, varme og lykkelige barndom..en barndom jeg af hele mit hjerte ville unde nogle af de mange stakkels børn i verden der er fattige på kærlighed og omsorg!   - Min far lærte mig altid at være sød overfor andre mennesker og aldrig at dømme på forhånd, han lærte mig altid at hjælpe når jeg selv var mere heldig stillet end andre, han lærte mig aldrig at være nærig, og han og min mor lærte mig at elske og respektere alle skæve eksistenser.  
  - Min far lærte mig at have respekt for mine forældre og bedsteforældre og altid at hjælpe til..også selvom det ikke var en nødvendighed. Min far lærte mig i det hele taget de vigtigste menneskelige værdier, og det er en af de vigtigste byggesten i et menneskes liv!   - Min far gav mig kærligheden til Rom, togture, historier og musik. Han lærte mig at elske The Beatles, Little Richard, Elvis, U2 og mange flere.   - Jeg følte mig så elsket og tryg når du kom ind om natten og gav mig den kolde side af dynen, aede mig på kinden og sagde "Sov godt, prinsesse".   - Jeg følte mig så elsket og tryg da jeg som syv-årig vågnede kl. 5.30 om morgenen fordi jeg skulle ud og tisse, og du kom ud fra dit musikrum og sagde: "Du er da tidligt oppe, skat...vil du høre en sang som jeg har skrevet i nat?" Jeg fik et par store hørebøffer på og lyttede. Dermed var jeg den første der hørte "Natten Er Blid". Den morgen følte jeg min far og jeg var var de eneste der var vågne i hele verden. Det var vores øjeblik og hemmelighed og ingen andres.  
  - Elsker dig så højt og savner dig så meget, far.   Du kan læse hele det smukke, rørende mindeord fra Kim Larsens datter herunder:  
 
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Sponsoreret indhold