Nyheder 6. oktober 2018

Lars Christiansen: - Disse gutter glæder sig over, at jeg røg ud

Afklaret Lars Christiansen om sit exit fra "Vild med dans"
Foto: Thomas Laursen

 

Fredag blev endestationen i "Vild med dans" for håndboldlegenden Lars Christiansen og hans dansepartner Sofie Kruuse.

De nåede at være med i fem programmer og blev siet fra, før det for alvor blev sjovt.

I håndboldkarrieren satte han flere rekorder med 338 landskampe og 1.503 mål, for Danmark, og fløjspilleren var også med til at vinde to Europamesterskaber til Danmark og en række titler med sin tyske klub Flensburg-Handewitt.

Så selv om han oftest gav interviews efter triumfer i den flotte håndboldkarriere, så var han rutineret foran mikrofonen, da SE og HØR fangede ham og Sofie Kruuse efter det - lidt - tidlige exit.

Artiklen fortsætter efter videoen.

- Lars, hvilken følelse står du med lige nu?

- For at være helt ærlig, så er jeg meget afklaret omkring, at vi er færdige i programmet, siger Lars Christiansen.

- Du er faktisk glad for at slippe af med mig?, siger Sofie Kruuse drillende.  
  Lars Christiansen: - Nej, jeg ville godt have trænet noget mere og danset noget mere med Sofie og lært mere, for jeg synes faktisk, at det er fedt. Det har fanget mig det der med at prøve at lytte til musikken og så faktisk også at bevæge sig til det. Jeg var ikke skeptisk i starten, men jeg vidst jo godt, at jeg aldrig blev verdens bedste danser.   Han erkender, at han og partneren har befundet sig i den tunge ende af feltet.   - Vi må også bare sige, at det har fyldt ekstremt meget. Vi træner jo stort set hver dag - der er jo også noget praktik, dr skal gå op med to familier. Når det er sagt, så er det også fair nok. Nu har vi ligget sidst de sidste tre gange og kommer i omdans og ryger ud, så jeg er okay med det - det er en del af spillet, siger Lars Christiansen.   - Hvad med dig Sofie, hvilken følelse står du med?  
  -  Jeg synes jo altid, det er super hårdt, når man ryger ud af det her, for man tilbringer så mange timer sammen og ofrer så meget energi på det her show. Så jeg synes altid, det er rigtig svært, men det er også sådan, gamet er. Jeg har været super glad for at danse med Lars de sidste to måneder, så jeg kunne godt have brugt lidt mer' Lars, men sådan er det, siger Sofie Kruuse, mens Lars Christiansen lægger en arm om sin dansepartner.   Der er dog andre, der glæder sig til at se mere til Lars Christiansen og næppe begræder hans exit fra underholdningsprogrammet.   - Lars, i mange af de optaktsvideoer, der er, har du fodboldtrøje på, både når du træner og slapper af, hvorfor det?   -  Jeg kan godt lide fodbold, men nu er det, fordi jeg er ambassadør for Hummel, og jeg synes, de laver nogle fede trøjer, som jeg godt kan lide at have på. Det er ikke fordi, det har noget specielt med fodbold at gøre, selv om jeg har spillet fodbold hele mit liv og stadig gør det. Nu er mine Old Boys-holdkammerater nok glade for at jeg kommer tilbage og ikke skal bruge alt tiden på at danse, selv om jeg gerne ville have været med lidt længere. Men jeg vidste det på forhånd, at det var svært og at jeg ikke ville vinde, siger Lars Christiansen.  

Lars Christiansen: - Jeg  startede fra scratch

  - Lars, var det sværere, end du troede?   - Nej, det var ikke sværere, end jeg troede, for jeg vidste, at det var skidesvært for mig, for jeg startede på nul. Sofie ringede til mig, inden vi gik i gang og spurgte hvor jeg var på en skala fra nul til ti, 'Ti er verdensklasse og nul det er skidt', så svarede jeg 0,1. Så der var noget at arbejde med. Med det udgangspunkt gik jeg ydmygt til sagen, og vi har trænet benhårdt, og jeg synes virkelig, at du har været god, det må jeg sige, siger Lars Christiansen henvendt til sin dansepartner.   - Men du har på ingen måde fortrudt din medvirken?   - Nej, på ingen måde, og jeg synes virkelig, at det har givet mig meget. Både det, vi har haft (henvendt til Sofie, red.), og at møde alle andre og så også at prøve at mærke det kick, når man står på dansegulvet, hvor jeg for første gang i snart ti år har været presset, når jeg skulle i gang, det pres har jeg virkelig ike mærket længe, så det har også givet mig noget, siger Lars Christiansen.  
  Og når han nu er færdig i programmet, er det nok på fodboldbanen hos Old Boys-vennerne, han skal søge trøst, for hjemme venter hustruen Christina Roslyng, og hun vandt "Vild med dans" i 2006 og har så ubetinget håneretten på hjemmefronten.   
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Sponsoreret indhold