Nyheder 2. september 2018

Jimmy Jørgensen vraget til "Vild med dans"

Jimmy Jørgensen var klar til "Vild med dans", men TV 2 sagde "nej, tak"
Foto: Kaspar Wenstrup

 

På fredag den 7. september har TV 2 premiere på fredagens underholdningsflagskib, "Vild med dans".

12 kendisser er parret med 12 professionelle dansere og skal i skarp træning for at slippe nådigt igennem de strenge dommeres bedømmelse.

Skuespilleren og sangeren Jimmy Jørgensen er ikke blandt de 12 amatører.

Han er ellers blevet spurgt flere gange af TV 2, om det ikke var noget for ham at hoppe i danseskoene i den bedste sendetid fredag aften.

Men hver gang har han pænt takket "nej".

Men forud for den sæson, der begynder på fredag, havde Jimmy Jørgensen ændret standpunkt.

Han var klar til at være med.

Og da produktionsselskabet Mastiff, der laver "Vild med dans" til TV 2, rutinemæssigt kontaktede skuespilleren for at spørge til hans eventuelle deltagelse, svarede han "ja".

Han havde dog en enkelt betingelse til sin deltagelse i programmet, skriver Ekstra Bladet.

Han ville kun være med, hvis han måtte danse sammen med en mand.

Jimmy Jørgensen: - TV 2 fik kolde fødder

 

Den heteroseksuelle Jimmy Jørgensen synes, at det kunne ryste lidt op i programmet, hvis han dansede med en mand.

– Der blev helt stille i den anden ende af røret. Mastiff spurgte, om der ikke var en anden måde, jeg kunne være med på, men det skulle være med en mand, siger Jimmy Jørgensen til Ekstra Bladet om opkaldet fra produktionsselskabet.   Mastiff vendte dog tilbage noget tid efter og var ikke afvisende over for Jimmy Jørgensens idé.
Jimmy Jørgensens venner bakkede ham op i idéen til at ændre på programmets faste koncept, og han blev selv mere og mere overbevist om, at det ville være en fed gimmick, hvis han dansede med en mand.   Men så var det, at den gode idé blev skudt ned.   - TV 2 sagde nej. De turde ikke rokke ved den vedtagne formel for programmet, siger Jimmy Jørgensen til Ekstra Bladet.   På TV 2 siger redaktør for programmet, Thomas Strøbech, at det blev et nej til Jimmy Jørgensens forslag, fordi de havde svært ved at se begrundelsen for, at han kun ville danse med en mand.   – Vi havde svært ved at tro, at han mente det seriøst. Derfor blev det et nej fra vores side. Men Jimmy er altid velkommen til at deltage - hvis han vil danse med en kvindelig partner, siger redaktøren til Ekstra Bladet.   De 12 par, der nåede igennem TV 2's hårde udvælgelse i år er:

1. Adam Duvå Hall og Mie Martha Moltke

2. Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen   3. Lucy Love og Michael Olesen   4. Rosa Kildahl og Esbern Syhler-Hansen   5. Rolf Sørensen og Karina Frimodt   6. Molly Blixt Egelind og Mads Vad   7. Lars Christiansen og Sofie Kruuse   8. Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann   9. Emil Thorup og Jenna Bagge   10. Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard   11. Esben Dalgaard og Mille Funk   12. Simon Stenspil og Asta Bjórk Ivarsdottir  
Helt uden forandringer er "Vild med dans" ikke i år.   Der er skiftet ud på værtsfronten, så Sarah Grünewald får Christiane Schaumburg-Müller ved sin side som vært, mens Claus Elming er færdig i programmet.   Og i finalen, der henlægges til Horsens, er der i stedet for to finalister hele tre par med i den store finale.   Du kan se hele "Vild med dans"-holdet i galleriet herunder:

"Vild med dans"-holdet 2018

 
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Sponsoreret indhold