Nyheder 13. juli 2018

Håndboldlegende med i 'Vild med dans'

Den danske håndboldlegende, Lars Christiansen, spiller op til dans til efteråret
Foto: All Over Press

 

Den danske håndboldlegende Lars Christiansen er netop blevet afsløret som en af de kendisser, der skal være med i den kommende sæson af 'Vild med dans'.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og der er fra begyndelsen maksimalt pres på den vævre tidligere fløjspiller, når han træder op på dansegulvet på TV 2 til efteråret.

For der er særdeles stolte traditioner i hans familie i netop det underholdningsprogram.

Hans hustru, Christina Roslyng, deltog i 2006, og hun, der tidligere brillerede på det danske kvindelandshold i håndbold strøg helt til tops med dansepartneren Steen Lund.

Så kun guldet tæller for Lars Christiansen, hvis ikke håneretten i al fremtid skal ligge på hustruens banehalvdel.

Ja, der er noget at leve op til, for den gode Lars Christiansen. (Foto: All Over Press)
 

Og 46-årige Christiansen er klar over, at han nu betræder hidtil ukendt terræn.

- Det bliver spændende at prøve at udfordre noget, som jeg absolut ikke har nogen hjemmebanefordel og ro i, siger Lars Christiansen til TV 2.   - For der er mange, der vil vide, at det ikke bare er noget, jeg siger. Danse, det kan jeg ikke. Men jeg vil gerne udfordre det usikre og se, om jeg kan flytte mig fra nul til… et stykke op ad, griner han.  
  Han har fået tilbuddet om at deltage før, men er først nu klar til at trække i danseskoene.   Og han er sig inderlig bevidst om, at der er pres på med fruens sejr i 2006 in mente.   - Det giver et ualmindeligt stort pres, før jeg starter, og jeg lægger mig ikke frivilligt. Men jeg så, hvor meget Christina flyttede sig fra program et til finalen, og det ender nok ikke med, at det bliver det samme udfald for mig, siger Lars Christiansen til TV 2.  

Lars Christiansen hæver trofæet, efter at Danmark vandt EM i 2012. (Foto: All Over Press)

  Lars Christiansen blev i 2015 optaget i sportens 'Hall of Fame' for sine præstationer på den 40x20 meter store håndboldbane, og hans evner på banen var i den grad bemærkelsesværdige.   I landsholdskarrieren, der varede i 20 år fra 1992-2012, nåede han at spille 338 kampe og scorede 1.503 mål - begge rekorder der står den dag i dag.  
  Ud over Europamesterskabet i 2012 blev det også til EM-guld i 2008.   Størstedelen af klubkarrieren lå lige syd for den danske grænse i Flensburg-Handewitt, hvor Lars Christiansen spillede fra 1996-2010.   Han blev tysk mester en enkelt gang i 2004, mens Flensburg-Handewitt vandt den tyske pokalturnering tre gange - i 2003, 2004 og 2005 - med Lars Christiansen på holdet.   Da Lars Christiansen sagde farvel til Flensburg-Handewitt efter 14 sæsoner havde han scoret 3.996 gange for sin tyske klub - fantastisk!  
 

 

 

Sponsoreret indhold