Kongelige19. juni 2018

Efter foto-skandale: Hertuginde Meghans far fik betaling for TV-interview

Endnu engang er det kommet frem, at Thomas Markle har modtaget penge for at optræde i pressen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-markle-far.jpg
 Foto: All Over Press

I går stod hertuginde Meghans 73-årige far, Thomas Markle, for første gang frem på TV for at fortælle sin side af historien om, hvorfor han ikke dukkede op til sin datters bryllup.

Men nu er det blevet afsløret, at det ikke kun var faderens ædle motiver om at få sandheden frem, der var hans motivation. Journalisten Piers Morgan, der interviewede Thomas Markle på TV, erkender nu, at de betalte hertuginde Meghans far, så han ville stå frem på TV.

- Ja, der var et lille beløb, et par få tusind pund, fortæller Piers Morgan til ET Online.

Journalisten fastholder dog, at det ikke var pengene, der drev værket for Thomas Markle.

- Han blev tilbudt svimlende meget mere af andre medieorganisationer. Han kunne have tjent mange flere penge ved at gøre, hvad han gjorde, lyder forklaringen fra Morgan.

- Det handlede ikke om penge, det kan jeg godt sige, slår Piers Morgan fast.

- Den sande motivation var for ham at fortælle sandheden, at få sin version frem, lyder det fra TV-værten.

Det var i går, at Thomas Markle i "Good Morning Britain" stod frem i sit første TV-interview nogensinde.

Inden prins Harry og hertuginde Meghans bryllup den 19. maj skabte brudens far, 73-årige Thomas Markle, røre, fordi han blev taget i at samarbejde med en paparazzi-fotograf.

Efterfølgende fik han brystsmerter og skulle opereres på hospitalet, og det hele endte med, at faderen blev væk fra sin datters store dag.

En måned efter vielsen stod Thomas Markle i går frem på britisk TV og fortalte sin side af historien.

Artiklen fortsætter efter klippet.

I "Good Morning Britain" blev han interviewet af TV-værten Piers Morgan, og den pensionerede filmfotograf fortalte, hvordan det var at gå glip af sin datters store dag.

- Hun var smuk. Jeg græd lidt, da jeg så hende. Jeg var meget stolt og kunne ikke forestille mig et bedre øjeblik i mit liv. Hele verden så på min datter, fortalte Markle om at se sin datter blive gift på TV.

- Uheldigvis er jeg nu bare en fodnote i et af de største øjeblikke i historien i stedet for en far, der førte sin datter ned af kirkegulvet, sagde en ærgerlig Thomas Markle i "Good Morning Britain".

- Det var et meget følelsesladet øjeblik. Jeg fortrød, for jeg ville virkelig gerne have ført hende ned af kirkegulvet. Men jeg er taknemmelig for, hvordan det hele forløb, forklarede han.

Thomas Markle fortalte også, at både prins Harry og hertuginde Meghan havde været "meget tilgivende", da han inden brylluppet blev taget i at iscenesætte en række fotos i samarbejde med en paparazzifotograf.

- Jeg indså, at det var en meget alvorlig fejl. Det er svært at gøre det om, lød det angrende fra hertugindens far.

Artiklen fortsætter efter billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/7.09113395.jpg
 Foto: All Over Press

Det var blandt andet dette opstillede foto, der fik Thomas Markle i fedtefadet. Foto: All Over Press

I interviewet takkede han også prins Charles, der endte med at føre hertuginde Meghan et stykke op af kirkegulvet.

- Det har måske også været godt for ham, for han fik aldrig en datter, lød det fra Thomas Markle.

- Det var en kæmpe ære. Jeg kunne ikke komme på en bedre erstatning end hr. Charles. Han så meget flot ud. Jeg var jaloux, jeg ville ønske, det var mig, men tak Gud for, at han var der, tilføjede Markle.

Thomas Markle har endnu til gode at møde prins Harry, men han afslørede, at hans nye svigersøn ringede til ham for at bede om hertuginde Meghans hånd.

- Du er et gentleman, lov mig, at du aldrig vil lægge en hånd på min datter, og så vil jeg selvfølgelig gerne give dig min tilladelse, fortalte Thomas Markle om sit svar til prins Harry.

Slutteligt forklarede Thomas Markle også, hvorfor han nu valgte at stå frem og fortælle sin side af historien.

- Gennem de sidste par uger har alle haft forskellige meninger om mig. Nogle tror, at jeg fakede mit hjerteanfald, andre siger, jeg blev væk på grund af alle de negative historier, der kom frem om mig, forklarede han.

- Men jeg vil have, at folk ved, at jeg bare er en helt normal fyr. Jeg er en pensioneret mand, der lever et stille liv, og så sker det her, og ting opstod omkring det, og jeg har prøvet at overleve det. Men mere end noget andet vil jeg ikke have, at min datter eller nye svigersøn skal blive sårede af det, slog han fast.

- Jeg vil også bare have et rart, normalt forhold med min royale familie, lød det håbefuldt fra Thomas Markle.

Sponsoreret indhold