Kongelige16. maj 2018

Meghan Markles far kommer definitivt IKKE til brylluppet

Meghan Markles far skal under kniven onsdag morgen og kan derfor ikke følge sin datter op ad kirkegulvet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-harry-16052018.jpg
 Foto: All Over Press

Nu skulle det være sikkert.

Efter mange dages palaver og divergerende udmeldinger skal det være sikkert, at Meghan Markles far, Thomas Markle, IKKE deltager i sin datters bryllup på lørdag med prins Harry af Wales.

Thomas Markle fik et hjerteanfald for en uges tid siden, og nu kan TMZ oplyse, at han skal opereres i hjertet onsdag klokken 16.30 (dansk tid) og derfor ikke bliver i stand til at rejse til England og føre sin datter op ad kirkegulvet i St. George's Chapel i Windsor på lørdag.

- Lægerne skal ind og reparere mit hjerte og skal blandt andet indoperere en stent for at forbedre min blodforsyning til hjertet, siger Thomas Markle til TMZ. Han har pådraget sig uspecificerede skader på grund af hjerteanfaldet, og en række undersøgelser har vist, at der ikke er nogen vej udenom en akut operation, som betyder, at det ikke er lægeligt forsvarligt at lade ham rejse til England og deltage i datterens bryllup så kort tid efter operationen, hvor han skal være under observation af lægerne.
https://imgix.seoghoer.dk/thomas-markle-16052018.jpg

Thomas Markle er for syg til at deltage i sin datters bryllup. (Foto: All Over Press)

Mandag fotalte han, at han ikke ville komme til brylluppet, fordi han ikke ville gøre sin datter pinligt berørt, efter at det kom frem, at Thomas Markle havde arbejdet sammen med en paparazzifotograf, der havde taget billeder af ham. Tirsdag forlød det så, at han måske alligevel ville komme til brylluppet. Hans pludselige holdningsændring kom efter, at datteren mandag ringede til ham i håb om, at han ville ændre sin beslutning.

I første omgang fik hun ikke fat i ham, men sendte efterfølgende en SMS til faderen.

Ifølge Daily Mail, der også var det medie, der afslørede Thomas Markles foto-stunt, har Meghan Markle "tryglet" sin far om at deltage i brylluppet alligevel.

- Det her er ikke, hvad hun vil have. Naturligvis vil hun gerne have sin far der. Bare tanken om at overveje, at han ikke kommer til at være der, er ikke noget, hun har lyst til at gøre, siger en kilde til Daily Mail.

- Hun og prins Harry beder inderligt folk om at give ham noget plads. Det har de sagt i ugevis, mens de tilbød støtte og hjælp. Han er åbenlyst under et kæmpe pres. Deres bekymring for ham er ægte og oprigtig, tilføjer vennen af parret.

- Han er en stolt mand, som gerne vil være far, og han vil ikke have, at nogen tager sig af ham, men det er svært. Alle har brug for en pause og tænke over, hvad denne situation gør ved dem, og endnu mere vigtigt, ved ham. Det er en virkelig bekymrende, uhyggelig situation. Parret gør alt, de kan, for at hjælpe ham, siger Daily Mails kilde.

Prins Harry har tidligere været ude at sige, at pressen skal give Meghan Markle og hendes familie noget fred - et træk, der tidligere var ganske uhørt i det britiske kongehus.

Ifølge Daily Mail føler gommen nu, at det er hans skyld, at der hersker kaos inden brylluppet.

- Han er knust. Han føler, at dette er endnu en ting, der sker på grund af ham... de problemer har forårsager. Han føler, at alle, der kommer ind i hans liv - det er den pris, de skal betale, forklarer kilden.

- Han vil gerne beskytte hende, og det er virkelig svært for ham at sluge den her, tilføjer insideren.

I kølvandet af faderens afbud mandag udsendte Kensington Palace udtalelse - noget, de ellers yderst sjældent gør.

- Dette er et dybt personligt øjeblik for frøken Markle få dage før hendes bryllup. Hun og prins Harry beder igen om, at der bliver udvist forståelse og respekt over for hr. Markle i denne svære situation, lyder det fra en talsperson.

Det britiske kongehus har endnu ikke oplyst, hvem der nu skal føre Meghan Markle op ad kirkegulvet, nu det er sikkert, at fadedren ikke kommer til brylluppet.

Meghan Markles halvbror, Thomas Markle Jr., skrev i sidste uge et åbent brev til prins Harry, hvor han rådede ham til at aflyse brylluppet med Meghan.

Meghans far siger nu til TMZ, at hans hjerteanfald blev udløst af halvbroderens åbne brev til prins Harry.

Sponsoreret indhold