Hertuginde Meghans far taler ud i første TV-interview nogensinde

Det er hertuginde Meghans far nåede aldrig at føre hende ned af kirkegulvet den 19. maj.

Det er hertuginde Meghans far nåede aldrig at føre hende ned af kirkegulvet den 19. maj.

Foto: All Over Press

Inden prins Harry og hertuginde Meghans bryllup den 19. maj skabte brudens far, 73-årige Thomas Markle, røre, fordi han blev taget i at samarbejde med en paparazzi-fotograf

Efterfølgende fik han brystsmerter og skulle opereres på hospitalet, og det hele endte med, at faderen blev væk fra sin datters store dag

En måned efter vielsen står Thomas Markle nu frem på britisk TV og fortæller sin side af historien. 

Artiklen fortsætter efter klippet. 

I "Good Morning Britain" bliver han interviewet af TV-værten Piers Morgan, og den pensionerede lysinstruktør fortæller, hvordan det var at gå glip af sin datters store dag. 

- Hun var smuk. Jeg græd lidt, da jeg så hende. Jeg var meget stolt og kunne ikke forestille mig et bedre øjeblik i mit liv. Hele verden så på min datter, fortæller Markle om at se sin datter blive gift på TV. 

- Uheldigvis er jeg nu bare en fodnote i et af de største øjeblikke i historien i stedet for en far, der førte sin datter ned af kirkegulvet, siger en ærgerlig Thomas Markle i "Good Morning Britain". 

- Det var et meget følelsesladet øjeblik. Jeg fortrød, for jeg ville virkelig gerne have ført hende ned af kirkegulvet. Men jeg er taknemmelig for, hvordan det hele forløb, forklarer han. 

Thomas Markle fortæller også, at både prins Harry og hertuginde Meghan har været "meget tilgivende", da han inden brylluppet blev taget i at iscenesætte en række fotos i samarbejde med en paparazzifotograf.

- Jeg indså, at det var en meget alvorlig fejl. Det er svært at gøre det om, lyder det angrende fra hertugindens far.  

Artiklen fortsætter efter billedet. 

Det var blandt andet dette opstillede foto, der fik Thomas Markle i fedtefadet. Foto: All Over Press

I interviewet takker han også prins Charles, der endte med at føre hertuginde Meghan et stykke op af kirkegulvet

- Det har måske også været godt for ham, for han fik aldrig en datter, lyder det fra Thomas Markle. 

- Det var en kæmpe ære. Jeg kunne ikke komme på en bedre erstatning end hr. Charles. Han så meget flot ud. Jeg var jaloux, jeg ville ønske, det var mig, men tak Gud for, at han var der, tilføjer Markle. 

Thomas Markle har endnu til gode at møde prins Harry, men han afslører, at hans nye svigersøn ringede til ham for at bede om hertuginde Meghans hånd. 

- Du er et gentleman, lov mig, at du aldrig vil lægge en hånd på min datter, og så vil jeg selvfølgelig gerne give dig min tilladelse, fortæller Thomas Markle om sit svar til prins Harry. 

Slutteligt forklarer Thomas Markle også, hvorfor han nu vælger at stå frem og fortælle sin side af historien.

- Gennem de sidste par uger har alle haft forskellige meninger om mig. Nogle tror, at jeg fakede mit hjerteanfald, andre siger, jeg blev væk på grund af alle de negative historier, der kom frem om mig, forklarer han. 

- Men jeg vil have, at folk ved, at jeg bare er en helt normal fyr. Jeg er en pensioneret mand, der lever et stille liv, og så sker det her, og ting opstod omkring det, og jeg har prøvet at overleve det. Men mere end noget andet vil jeg ikke have, at min datter eller nye svigersøn skal blive såret af det, slår han fast. 

- Jeg vil også bare have et rart, normalt forhold med min royale familie, lyder det håbefuldt fra Thomas Markle. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close