Kongelige27. april 2018

Det skal den lille ny prins hedde

Så er der endelig nyt om den lille engelske prins
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins-27042018.jpg
 Foto: All Over Press

Så kom afsløringen endelig!

Fredag blev det kendt, hvad den lille ny engelske prins, som hertuginde Kate fødte mandag, skal hedde.

Ved hertuginde Kates to tidligere fødsler er navnet blevet afsløret efter blot to dage, menne denne gang trak den kongelige familie den noget længere.

Prinsen skal hedde Louis Arthur Charles, og dermed får hans farfar, prins Charles, en andel i det sidste skud på stammen.

I daglig tale vil prinsen blive kaldt 'Hans kongelige højhed prins Louis af Cambridge'.

Det står at læse på Kensington Palaces Twitterprofil:

På den kongelige families facebookprofil kan du læse mere om den lille prins.
Det er hertuginde Kate, 36, og prins Williams tredje barn. Parret har i forvejen sønnen George på fire og datteren Charlotte på to. Deres nyfødte søn kom til verden klokken 12.01 dansk tid i mandags. Sønnen vejede 3827 gram, og prins William var til stede ved fødslen, som foregik uden komplikationer.
Det var tilbage i september, at Kate og William afslørede, at de ventede barn nummer tre. Lige som ved sine tidligere graviditeter led Kate under voldsom morgenkvalme og opkast. Hun meldte derfor afbud til et arrangement på et børnehospital, og der fulgte yderligere afslysninger som følge af hendes tilstand.
I oktober offentliggjorde Kate og William, at de ventede en lille april-baby. - Deres Kongelige Højheder hertugen og hertuginden af Cambridge er glade for at kunne bekræfte, at de venter en baby i april, skrev det britiske hof i en pressemeddelelse. I samme måned viste hun for første gang sin voksende mave frem.
Prins Williams og Hertuginde Kate blev gift den 29. april 2011. Med navnet Louis Arthur Charles tog Kate og William delvis fusen på bookmakerne, som kun havde 'Arthur' i spil. Det var de til gengæld så sikre på, at man kun fik dobbelt op på sin indsats. Det skyldes nok at både prins Charles, prins William og dronning Elizabeths far, George VI, har/havde Arthur som mellemnavn. På andenpladsen mente bookmakerne, at prinsen kunne komme til at bære navnet James. På en tæt tredje- og fjerdeplads fandt vi henholdvis Albert og Philip, mens navnet Alexander indtog femtepladsen.

Sponsoreret indhold