Kongelige24. april 2018

Efter fødslen: Se Kates søde hilsen til Diana

Hertuginde Kate sendte på sin helt egen måde en kærlig hilsen til afdøde prinsesse Diana, da hun og prins William i går viste deres nyfødte søn frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.26297010.jpg
 Foto: All Over Press

I går fødte 36-årige hertuginde Kate en velskabt dreng, og samme dag viste de stolte forældre deres nyfødte søn frem.

På sin helt egen måde sendte hertuginde Kate ved samme lejlighed en kærlig hilsen til afdøde prinsesse Diana, der desværre aldrig nåede at blive farmor.

Til deres nyfødte søns første offentlige debut havde moderen til nu tre valgt en rød kjole med en hvid blondekrave.

Outfittet er nærmest identisk med det sæt, som prinsesse Diana bar, da hun tog prins Harry med hjem fra selvsamme hospital i 1984.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/diana-kate-1.jpg
 Foto: All Over Press

Til venstre er det prins Charles og prinsesse Diana med prins Harry i 1984. Til højre er det prins William og hertuginde Kate med deres nyfødte søn i 2018. Foto: All Over Press

Hertuginde Kate bar også sin forlovelsesring, der tidligere har været prinsesse Dianas.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/diana-kate-2.jpg
 Foto: All Over Press

Diana i 1984 og Kate i 2018. Foto: All Over Press

Ifølge den britiske avis The Mirror var det oprindeligt prins Harry, der "arvede" den imponerende forlovelsesring. Ifølge avisens kilder fik prinsesse Dianas to sønner, prins William og prins Harry, lov til at vælge et minde blandt Dianas ejendele, efter hun på tragisk vis døde i 1997.

- William valgte sin mors Cartier-ur, og Harry valgte hendes forlovelsesring med safir og diamanter, afslørede en kilde til Daily Star ifølge The Mirror.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/william-kate-ring.jpg
 Foto: All Over

Da prins William og Kate Middleton blev forlovet i 2010, fik hun prinsesse Dianas forlovelsesring. Foto: All Over Press.

Harry var kun 12 år, da han valgte ringen, og da William friede til Kate, valgte Harry at give ringen til sin storebror.

- De havde en aftale om, at hvem der end blev forlovet først, så skulle vedkommende have Dianas ring - og selvfølgelig var det William og Kate, lød det fra kilden.

Prinsesse Dianas forlovelsesring består af en 12 karat stor safir omkranset af 14 diamanter. Ringens værdi er anslået til svimlende 3,3 mio. kr.

Sponsoreret indhold