Mor til tre! Hertuginde Kate har født

Prins Williams og Hertuginde Kate blev gift den 29. april 2011 - sammen har de prins George, prinsesse Charlotte og nu også en lille søn.

Prins Williams og Hertuginde Kate blev gift den 29. april 2011 - sammen har de prins George, prinsesse Charlotte og nu også en lille søn.

Foto: All Over

Hertuginde Kate, 36, og prins William, 35, kunne i dag - kl. 11.01 britisk tid - byde velkommen til deres tredje barn. Det oplyser det britiske kongehus på Twitter.

Parret har i forvejen sønnen George på fire og datteren Charlotte på to. De har nu fået en lillebror, for Kate og William har fået en dreng. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

Sønnen vejede 3827 gram, og prins William var tilstede ved fødslen, og det oplyses, at både mor og barn har det godt. 

Det var tilbage i september, at Kate og William afslørede, at de ventede barn nummer tre

Lige som ved sine tidligere graviditeter led Kate under voldsom morgenkvalme og opkast.
 
Hun meldte derfor afbud til et arrangement på et børnehospital, og der fulgte yderligere afslysninger som følge af hendes tilstand.
 
Kate er i "de bedste hænder" på Kensington Palace, skrev hoffet om den graviditetssyge hertuginde.
 
 
I oktober offentliggjorde Kate og William, at de ventede en lille april-baby

- Deres Kongelige Højheder hertugen og hertuginden af Cambridge er glade for at kunne bekræfte, at de venter en baby i april, skrev det britiske hof i en pressemeddelelse.

I samme måned viste hun for første gang sin voksende mave frem.  

Det skete til World Mental Health Day på Buckingham Palace, hvor hun sammen med prins William og prins Harry slog et slag for at nedbryde tabuer omkring psykisk sygdom.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Hertuginde Kate er gravid med barn nummer tre.

Det er nærmest ikke til at se, at hertuginde Kate er gravid med barn nummer tre. Foto: All Over Press.

Klædt i en blå blondekjole fra Temperley kunne man ane en lillebitte babybule på den slanke hertugindes krop. Selvom det var hendes tredje graviditet var den voksende mave ikke voldsomt stor, men den var der.

Britiske medier spekulerede naturligvis i, om der skulle lægges noget i, at hertuginden havde valgt en blå kjole til lejligheden. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close