Nyheder13. august 2018

Kirsten Siggaard: - Jeg har det godt som single

Kirsten Siggaard trives med singletilværelsen efter 38 års ægteskab
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kirsten-siggaard-artikel-130.jpg
 Foto: All Over Press

Skuespilleren og sangerinden Kirsten Siggaard trives i bedste velgående som single.

Det fortæller hun til den nyeste udgave af BILLED BLADET.

Hun og ægtemanden Jørgen Andersen meldte ved juletid sidste år ud, at de skulle skilles i al mindelighed efter 38 års ægteskab.

Allerede i 2015 traf de beslutningen om at flytte hver for sig, men rent formelt gik de først offentligt ud med skilsmissen i forbindelse med deres årlige jule- og nytårshilsen på Facebook i december sidste år.

- Kære venner - Kirsten og jeg vil gerne benytte lejligheden til, at ønske jer alle et godt og lykkebringende nytår. Samtidig synes vi, at det er på tide at fortælle jer, at vi blevet skilt i 2017, men at vi til gengæld fortsætter som rigtig gode venner. For en hel del af jer er dette ikke nyt, da vi ikke har boet sammen gennem mere end et år. For andre er dette nyt, men til jer vil vi blot fortælle, at vi som nævnt fortsat er hinandens bedste venner.

- Alt er foregået uden dramatik, så derfor ingen yderligere kommentarer. Hvilket vi håber I respekterer, skrev parret i et fælles opslag.

https://imgix.seoghoer.dk/kirsten-siggaard-13082018.jpg

Kirsten og Jørgen har sønnerne Mads og Kasper sammen. (Foto: All Over Press)

Parret var med årene gledet fra hinanden som kærester.

- Vi har ikke i de seneste år haft det nærvær, som jeg har ønsket mig. Når vi gik tur med andre, gik Jørgen og jeg vist oftest og småsludrede med de andre, mens andre par måske gik med hinanden i hånden eller under armen, fortalte Kirsten Siggaard tidligere i år i et interview med ugebladet Søndag. Om baggrunden for det fælles opslag med afsløringen af skilsmissen siger hun til Søndag. - Vi var blevet trætte af at skulle svare på, hvor vi skulle hen på ferie og for at komme det i forkøbet, at en af os fandt en anden og skulle stå som ansvarlig for beslutningen, siger Kirsten Siggaard. Hun deler nu sin tid mellem sit sommerhus og en lejlighed i København, og hun trives alene. - Det er ikke kedeligt at være alene. Det er faktisk, som det plejer at være. Jeg har altid haft et behov for at være mig selv i perioder, siger 63-årige Kirsten Siggaard til BILLED BLADET.
Sådan har hun haft det, lige fra hun var barn. - Min familie siger, at jeg er lidt kuk, men sådan har det været, helt fra jeg var barn. Dengang kunne jeg sagtens være tre-fire uger på ferie hos min onkel i Sønderjylland uden at længes hjem. Jeg har det godt med at være mig selv og keder mig aldrig, siger Kirsten Siggaard BILLED BLADET.

Selv om hun nu formelt er blevet skilt fra Jørgen Andersen, og han har overtaget deres tidligere fælles hus i Roskilde er de stadig bedste venner og fejrede blandt andet jul sammen.

Sponsoreret indhold