Nyheder28. marts 2018

Kim Larsens søn Lui vil lave musicals og teater

Lui Larsen - søn af Kim Larsen - drømmer om at blive skuespiller, og når han til august flytter London, vil han prøve kræfter med musical- og teaterscenen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/lui-larsen.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Kim Larsen havde sendt hustruen, 57-årige Liselotte Kløvborg, og parrets to sønner, Lui og Hjalmer, som repræsentanter til forestillingen "Midt om natten".

Larsen-familien glædede sig til at se musicalen, der er baseret på en række af Gasolins og Kim Larsens gamle sange som ”Kvinde min” og "Rabalderstræde".

– Vi er meget stolte over, at der er nogen, der vil bruge tid på at lave ”Midt om natten” som musical, og det er far også meget stolt og beæret over, fortalte Kim Larsens 19-årige søn Lui, da SE og HØR mødte familien til premieren i Tivolis koncertsal.

I familien joker de da også med, at han kunne overtage sin fars rolle.

– Det var ikke noget seriøst. Men jeg går rundt med en drøm om at blive skuespiller. Jeg flytter til London til august. Jeg skal derover og arbejde, og så skal jeg prøve musical- og teaterscenen af derovre, fastslog Lui, der også synger og spiller guitar, men han drømmer ikke om at gå i sin fars fodspor.

Kim og Hjalmar er klar til sommer

Det er storebror Hjalmer derimod godt i gang med.

Han udgav sin første EP i oktober, har siden turneret rundt, og nu er den anden EP også snart færdig.

– De to bedste råd, jeg har fået fra min far, er, at man skal være venlig og ydmyg, og man skal ikke tage det for givet. Og så er det bare med at spille mest muligt og aldrig være snobbet med noget. Hvis du kan få lov til at stå med din guitar og spille sange, så er det optur, lød det fra 22-årige Hjalmer.

Til sommer kommer han og farmand til at mødes på de danske festivalpladser.

72-årige Larsen regner nemlig med at være klar til koncerterne.

– Han er sej, og han tager det i stiv arm, afslørede Liselotte Kløvborg Larsen om gemalens sygdomsforløb.

– Han bliver klar – det er jeg fuldstændig sikker på.

https://imgix.seoghoer.dk/midt_om_natten.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Både publikum og familien Larsen var ellevilde med Tivolis opsætning af ”Midt om natten”, som fik publikum til at klappe, synge og rocke i takt til de gamle numre. (Foto: Peter Grosen)

Sponsoreret indhold