Kim Larsens søn: - Min far er den sejeste mand, jeg kender

Kim Larsen lider af prostatakræft.

Kim Larsen lider af prostatakræft.

Foto: All Over Press

 

Onsdag morgens helt store sørgelige historie, at nationalskjalden Kim Larsen er ramt af prostatakræft, har trukket store overskrifter resten af dagen.

Det var Kim Larsen selv og bandet Kjukken, der kom med den kedelige nyhed på Facebook.

Den 72-årige sanger blev i december diagnosticeret med prostatakræft, og han er nu igang med at blive behandlet for sygdommen.

- Han er allerede i behandlinger og har derfor ikke kræfter til vinterkoncerterne, skriver Kim Larsen & Kjukken på Facebook.
 
Derfor er koncerterne med den populære nationaldksjald fra Odense aflyst både i januar, februar og marts. Alle de koncerter - 24 i alt - var udsolgt. Den første skulle have fundet sted 11. januar i Amager Bio i København. Den sidste skulles afholdes i Greve 3. marts.
 
Kim Larsen undskylder på Facebook over for sine mange fans, der nu må undvære en koncert med den populære "Jutlandia"-sanger.
 
- Jeg undskylder mange gange overfor både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen, udtaler Kim Larsen på Facebook.
 
- Men jeg regner bestemt med at være klar til sommer, tilføjer den 72-årige musiker.
 

Kim Larsens søn, Hjalmer, kender ingen sejere end sin far. (Foto: Ritzau)
 
Kim Larsens manager, Jørn Jeppesen, udtalte tidligere i dag, at sangeren er hårdt ramt følelsesmæssigt af sygdommen.
- Lige nu har han det følelsesmæssigt ad helvede til. Men han er allerede i gang med sin behandling, og lægerne har gode forventninger til, at han nok skal komme sig, siger Jørn Jeppesen til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Det er hårdt lige nu. Kroppen bliver udsat for de vildeste ting i sådan et kræftforløb. Men han er sgu sej, siger Jørn Jeppesen til  Ekstra Bladet.

Men onsdag aften udtaler en af Kim Larsens allernærmeste, hans 21-årige søn Hjalmer sig om faderens kræftsygdom.

Det sker i et opslag på Instagram.

Sønnen, der er gået i faderens fodspor som musiker og sanger skriver.

- Kære alle.

- Tak for alle de søde hilsener og tanker. Det betyder alt. Samtidig håber jeg på forståelse for, at jeg ikke har flere kommentarer til situationen end følgende:

- Min far er den sejeste mand, jeg kender, og selv om det er en lortesygdom, kommer det stille og roligt til at gå den rigtige vej. Vi ser positivt på det, og han vender helt sikkert stærkt tilbage.

- Typisk for ham og hans egen utrolige arbejdsdisciplin har jeg lovet ham ikke at skrue ned for blusset, men passe mine ting og ikke sidde og 'hælde vand ud af ørene', som han siger.

Det var alt fra mig.

Kh. Hjalmer.

Opslaget har afstedkommet et hav af ønsker om god bedring til hele Danmarks Larsen.

Du kan se det herunder.

Et opslag delt af Hjalmer (@hjalmermusic) den

Hjalmer er et resultat af Kim Larsens ægteskab med Liselotte Kløvborg. De har også sønnen Lui.

Fra sit ægteskab med Hanne Qvist har Kim Larsen tre børn - sønnen Sylvester og døtrene Alice Eva og Molly.

Hjalmer Larsen udgav i februar 2017 sin første single 'Hjem Til En Anden' og spillede blandt andet koncert på Smukfest i august sidste år.

Galleri fra Kim Larsens 70 års fødselsdag:

Kim Larsen fylder 70 år

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close