Nyheder15. marts 2018

Kim Larsens kone: - Kim har det rigtig godt

Kim Larsens kone og to yngste sønner til premieren på 'Midt om natten' i Tivoli
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim-larsen-03012018.jpg
 Foto: All Over Press

Der er gode nyheder til fans af den danske nationalskjald, Kim Larsen - og hvem er ikke det.

Kim Larsen oplyste i begyndelsen af januar, at han var i behandling for prostatakræft, og at han derfor måtte udskyde en række planlagte koncerter.

Han havde naturligt nok ikke kræfter til at gennemføre de planlagte vinterkoncerter.

- Jeg undskylder mange gange overfor både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen, udtalte Kim Larsen på Facebook i januar. Men torsdag aften var der gode nyheder om Kim Larsen, da der var premiere på musicalen 'Midt om natten' i Tivolis Koncertsal. Kim Larsen udgav albummet 'Midt om natten' i 1983, og med 650.000 solgte enheder er det det mest solgte album nogensinde i Danmark. I 1984 var albummet soundtrack til Erik Ballings film med samme titel. 72-årige Kim Larsen dukkede ikke selv op til gallapremieren, men det gjorde hans hustru Liselotte Kløvborg Larsen samt sønnerne Hjalmer og Lui. Og fru Larsen havde havde godt nyt med fra Odense, hvor hun og Kim Larsen har boet i en årrække. - Kim har det rigtig godt, siger Liselotte Kløvborg Larsen til det samlede pressekorps. - Han er bare alt for genert til at ville møde op i dag. Og det er han faktisk, siger hustruen om den meget populære sanger, der ellers er vant til at optræde på scener ved udsolgte koncerter landet over. Og den kræftramte sanger har ikke glemt sin metier. - Han er derhjemme, og det har han hele tiden været bortset fra helt i begybdelsen, og han er frisk og sidder og skriver sangtekster siger LiseLotte Kløvborg Larsen.
https://imgix.seoghoer.dk/liselotte-lui-hjalmer.jpg

Kim Larsens hustru, Liselotte, og sønnerne Lui (til venstre) og Hjalmer var med til gallapremieren på 'Midt om Natten'. (Foto: Thomas Laursen)

Kim Larsen er stadig i behandling for kræftsygdommen. - Og det går fint, siger hustruen. - Jeg var lige ved at sige, at han aldrig har haft det bedre, men det har han selvfølgelig, men han har det rigtig godt. Lægerne er glade over, hvordan det går, og vi har nogle rigtig søde læger, siger Liselotte Kløvborg Larsen.

- Kim er sej

Liselotte Kløvborg Larsen bliver spurgt, hvordan Kim Larsen opfører sig derhjemme under kræftsygdommen.

- Han er sej, og han tager det i stiv arm, siger Liselotte Kløvborg Larsen.

Kim Larsen har i mange år - sammen med blandt andre Klaus Kjellerup - kæmpet for tobaksrygeres ret til at være til under navnet 'Den gule negl'.

Og kræftsygdommen har ifølge Liselotte Kløvborg Larsen ikke fået den populære sanger til at droppe sine elskede cigaretter.

Hustruen og sønnerne glæder sig til at se musicalen.

- Vi glæder os meget, og vi har glædet os længe. Vi er meget stolte over, at der er nogen, der vil bruge tid på at lave 'Midt om natten' som musical, og det er far også meget stolt og beæret over, siger Kim Larsens 19-årige søn Lui, der blev færdig med gymnasiet i juni sidste år.

Sponsoreret indhold