Nyheder23. august 2017

Kevin Magnussen har rolle i ny Disney-film

Disney ændrede navnet på karakteren, da Formel 1-køreren sagde ja til at være med.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ma.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Den danske racerkører, Kevin Magnussen, kan nu også snart skrive dubber på cv'et, efter han har lagt stemme til den danske version af Disneys "Biler 3". Det skriver Ekstra Bladet.

Filmen har premiere 31. august i de danske biografer, og trods et tætpakket kalender har Disney overtalt 24-årige Kevin til at lægge stemme til bilen "Kevin ZigZag", som da også fik et nyt navn, efter Kevin sagde ja til jobbet.

Til at starte med skulle bilen hedde Danny Swervez, men Disney mente, at det var mere passende at tilpasse navnet til den danske Formel 1-kører.

Ville gerne sige mere
Det er dog en ganske lille rolle, som Kevin Magnussen har fået, og det er han heller ikke helt tilfreds med.

- Kevin var meget glad for at skulle lægge stemme til, og da vi først havde taget replikkerne et par gange, var der den rigtige "feeling" i dem. Han var faktisk lidt ærgerlig over, at der ikke var flere replikker til ham. Især replikken "Navnet er Kevin, bro!" var vi meget glade for, fortæller martingschef i The Walt Disney Company Nordic, Lars Høngaard, til Ekstra Bladet.

Det er ikke kun Kevin Magnussen, der er et racer-scoop for Disney i den nye "Biler"-film. De har også Le Mans-køreren Tom Kristensen, Nicolas Kiesa og Jason Watt med ombord.

Også den journalistiske verden er afbilledet i filmen, og her lægger Luna Christofi selvfølgelig stemme til karakteren Luna Mikrofoni, men Claus Borre lægger stemme til Claes Bremse.

Sponsoreret indhold