Disney har endelig fundet sin Aladdin

Det bliver Mena Massoud, der skal spille rollen som Aladdin i den kommende live-action film. Rollerne som Jasmin og Genie bliver spillet af Naomi Scott og Will Smith.

Det bliver Mena Massoud, der skal spille rollen som Aladdin i den kommende live-action film. Rollerne som Jasmin og Genie bliver spillet af Naomi Scott og Will Smith.

Foto: Instagram/Mena Massoud, All Over

Disney har endelig fundet ud af, hvem der skal spille Aladdin i deres kommende live-action-film, der laves over den populære tegnefilm.

Det bliver den egyptisk-canadiske skuespiller Mena Massoud, der får hovedrollen, det skriver E!News

Disney har længe haft svært ved at finde en skuespiller, der skulle spille rollen som Aladdin. Derfor er produktionen også blevet udskudt til august, selvom det egentlig var meningen, at de allerede skulle være i gang med optagelserne her i starten af juli. 

Udover Mena Massoud, så har Disney også bekræftet, at det bliver "Power Rangers"-skuespilleren Naomi Scott skal spille rollen som Jasmin.

Og så er det endelig bekræftet, at det bliver Will Smith, der skal spille Genie. 

Det bliver den kendte Hollywood-instruktør Guy Ritchie, der skal instruere filmen. Han bekræftede tidligere i år, at filmen bliver lavet som en musical, ligesom Disney valgte at gøre med "Skønheden og Udyret", der blev en massiv succes tidligere i år.

- Det ville være svært ikke at lave "Aladdin" som en musical. Jeg er først lige begyndt at dykke ned i projektet. Jeg leder efter skuespillere, og vi har stadig ikke helt fundet den retning, vi vil gå i. Jeg er sikker på, at det på et tidspunkt vil åbenbare sig for mig, men lige nu er det lidt for tidligt at sige noget, fortalte Guy Ritchie i et interview i maj
 
"Aladdin" er ikke den eneste Disney-film, der er på vej i en ny udgave. Det er "Løvernes Konge" nemlig også, og mens at "Aladdin" stadig ikke har fået en premieredato, så er premieredatoen til "Løvernes Konge" klar. Den får nemlig premiere 19. juli 2019
 
Det fulde cast til "Løvernes Konge"-filmen er stadig ikke blevet afsløret, men der går rygter om, at det er Beyoncé, der skal spille rollen som Nala
 
Hvor godt kender du egentlig dine Disney-film? Tag den sværeste Disney-quiz, som du kommer til at tage i dag, herunder
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close