Kasper Bech Holten: Flygtet på kærlighedsferie

I romantiske Rom er der masser af gemmesteder for et nyforelsket par, som gerne vil være i fred

I romantiske Rom er der masser af gemmesteder for et nyforelsket par, som gerne vil være i fred

Fotomontage: Michael Hernvig

Vi kender ikke Kasper Bech Holtens nøjagtige sindstilstand. Men vi ved, hvor han slikker sine sår og plejer kærligheden til sin ny kæreste.

Han og Signe Fabricius er ifølge SE og HØRs kilder flygtet til Rom. I den italienske hovedstad har de søgt ly for virakken derhjemme. Her fletter de fingre og tilbringer sandsynligvis dagene i et miskmask af forvirrede følelser.

På den ene side smaskforelskede og lykkelige. På den anden side rasende og dybt frustrerede over den behandling, som 35-årige Kasper Bech Holten har været udsat for, efter han forrige fredag var med til at bære Kamilla Bech Holtens kiste ud af Frederiksberg Kirke.

Først var Suzanne Bjerrehuus i sin klumme i Ekstra Bladet skånselsløs i sin dom: Kasper Bech Holten havde svigtet sin dødssyge ekshustru på det groveste, siden kom en masse andre beskyldninger fra en kilde tæt på Kamillas familie, der også talte gennem Ekstra Bladet.

Trak stikket ud

Kasper nåede lige at sige "vrøvl" om Ekstra Bladets oplysninger, inden han trak stikket ud og pillede sin nye kærestes navneskilt af sin hoveddør.
Nu prøver han at finde fred i den evige stad.

Således dukkede han end ikke op til premieren mandag aften på forestillingen "Opera - ind til benet", som han ellers selv har iscenesat.

SE og HØR har gentagne gange forsøgt at komme i kontakt med parret.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close