Nyheder 2. oktober 2008

Kasper Bech Holten: Svines til

Anonyme medlemmer af Kamillas familie begår i dag i Ekstra Bladet et nedrigt karaktermord på operachefen
Kasper Bech Holten afviser alle beskyldningerne
Kasper Bech Holten afviser alle beskyldningerne
Foto: Kasper Bech Holten

Kamillas nære fortæller nu deres version om, hvorfor operachefen forlod sin kræftsyge kone.

Kasper Bech Holten sårede sin kone Kamilla Bech Holten dybt, da han efter 38 kemobehandlinger forlod hende med ordene "du siger mig intet mere seksuelt", det skriver Ekstra Bladet.

Det er en af Kamillas såkaldte nære, der nu står frem i avisen og fortæller om bruddet og ikke mindst forsoningen, som efter kildens mening slet ikke fandt sted.

- Med hensyn til forsogningen på hospitalet er sandheden, at Kamilla var på det sidste, da hendes mor spurgte Kasper, om han ville ind at se hende en sidste gang. Det gjorde han så, men Kamilla var nærmest bevidstløs. Jeg ved ikke om hun registrerede besøget, siger Kamillas ven til avisen.

Selv kalder Kasper Bech Holten beskyldningerne for "vrøvl".

- Hvad der skete mellem mig og Kamilla, synes jeg bør forblive mellem os. Det mener jeg fortsat, siger operachefen til avisen.

35-årige Kasper Bech Holten skal dog nok regne med, at detaljerne omkring forholdet og bruddet ikke forbliver en hemmelighed.

- Bare vent, hele sandheden kommer for en dag, det kan slet ikke undgås - også fordi Kamilla betroede sig til flere, som derfor ved, hvordan tingene hænger sammen, fortæller Ekstra Bladets kilde.

Sponsoreret indhold