Nyheder 1. oktober 2008

Kasper Bech Holten: Nyforelsket

Operachefen er blevet kærester med showdanseren Signe Fabricius, som han også er flyttet sammen med
Kasper Bech holten og Signe Fabricius har kendt hinanden siden i sommer
Kasper Bech holten og Signe Fabricius har kendt hinanden siden i sommer
Foto: All Over

Kærligheden havde trange kår for Kasper og Kamilla Bech Holten, men nu har operaelskeren fået en ny kæreste, som er flyttet ind i hans lejlighed.
Kvinden i Kaspers liv hedder Signe Fabricius, er 37 år og arbejder ligesom Kasper i teaterverdenen - fortrinsvis som koreograf, danser og skuespiller.

Ifølge kilder tæt på Kasper Bech Holten har han og Signe Fabricius været kærester siden i sommer og er meget glade for hinanden. Kort efter de indledte forholdet, pakkede Signe sine ting og flyttede fra sin lejlighed i Nørre Farimagsgade for at dele adresse med operachefen i indre by.

Når Signe Fabricius ikke deler arbejdsplads med Kasper Bech Holten, danser og underviser hun i showdans på et såkaldt dance studio på Østerbro i København.

Som danser og skuespiller har hun bl.a. medvirket i "Askepop", et par afsnit af "Krøniken" samt børnefilmen "Mirakel". Som koreograf har hun desuden arbejdet med teaterkoncerten "Gasolin'" og musicalen "West Side Story".

35-årige Kasper Bech Holten var indtil august 2007 gift med Kamilla Bech Holten, tidligere Gregersen, som han mødte i 2001, da hun skulle interviewe ham til Alt for Damerne. De to blev stormende forelsket, flyttede hurtigt sammen og blev gift året efter. Kamilla kæmpede i flere år mod en ondartet kræftsygdom og døde forrige lørdag. Hun blev bisat fra Frederiksberg Kirke sidste fredag.

Sponsoreret indhold