Nyheder25. november 2014

Kærligheden blomstrer: Nu flytter ’Lillemor’ hjem til Jakob

Jakob & Katrine forblev – naturligvis – gift i 'Gift ved første blik'
Af af

Kærligheden blomstrer: Nu flytter ’Lillemor’ hjem til JakobDet kom nok ikke som den største overraskelse, at Jakob og Katrine forblev sammen efter at have medvirket i DR seer-succes 'Gift ved første blik' - og nu går Katrine og Jakob med planer om at rykke endnu tættere sammen.

Parret klikkede godt fra allerførste øjeblik, de fandt hurtigt et fælles sprog, grinede meget og virkede på alle måder til at nyde hinandens selskab - både på deres romantiske bryllupsrejse til Malaga, og efter at Katrine - for en stund - flyttede ind i Jakobs lille lejlighed i Hvidovre. Og kærligheden og tosomheden spirer fortsat hos det unge par, fortæller de til SE og HØR:

LÆS OGSÅ: Problemer i Gift ved første blik: Nu bliver alle sendt til parterapeut

- Det er jo tydeligt for alle, der har set programmerne, at Katrine og jeg har noget helt specielt sammen. Der var derfor aldrig tvivl om, at vi skulle fortsætte med at være sammen, efter programmet sluttede. Hun er jo en helt fantastisk pige, og vi har det super skønt sammen, siger 30-årige Jakob til SE og HØR.

28-årige Katrine, som i tirsdagens sidste afsnit fortalte præsten, at hun "gerne ville blive ved med at blive kaldt Lillemor" tilføjer, at hun derfor nu rykker de aarhusianske teltpæle op og flytter hjem til Jakob.

Hun er begyndt at lede efter et job i København, der kan bruge 'en jordnær jyde som mig', som Katrine selv formulerer det. Mest af alt glæder hun sig dog til at komme endnu tættere på Jakob:

LÆS OGSÅ: Jeannette havde følelser, det havde Lars ikke

- Jeg ser mest frem til at få en almindelig hverdag sammen med Jakob, for det har vi jo ikke rigtig prøvet endnu. Grundlæggende glæder jeg mig bare til noget så simpelt som at have én at komme hjem til efter arbejde og en at nyde livet med, siger Katrine til SE og HØR.

I programmet har Katrine tidligere givet udtryk for, at dét at flytte var skræmmende for en aarhusianer som hende. Den frygt har hun så småt lagt på hylden:

- Jeg er generelt blevet bedre til at fokusere på mulighederne i at skulle rykke teltpælene op. Udover at jeg får en hverdag med Jakob har jeg også to søstre i København, som jeg forhåbentlig kommer lidt tættere på, og Jakobs venner har også lovet at tage godt imod mig, så jeg forhåbentlig ikke bliver "Palle alene i verden", siger Katrine.

LÆS OGSÅ: Frank fra 'Gift ved første blik': - Jeg er ærgerlig over, at det ikke lykkedes

Allerede under bryllupsfesten begyndte parret at pjatte med hinanden og specielt Jakobs tale til 'sin Lillemor' vakte grin og smil hos Katrine. Siden er drillerierne blevet spædet med både kys og kærtegn - de første fem uger var intense, fordi der stort set altid var et kamera i nærheden.

- Det var meget mærkeligt, da vi pludselig slap for kameraerne. I fem uger havde det været vores "fælles projekt", og pludselig stod vi alene med en frihed, hvor vi skulle opbygge en "rigtig hverdag" på vores egen måde. I første runde gav det også lidt en usikkerhed at skulle vænne sig til de nye omstændigheder, for pludselig skulle vi finde ud af, hvad vi så havde tilfælles udover at have deltaget i eksperimentet, men vi har jo altid humoren som en god fælles base, siger Katrine.

Udover projektet med lejligheden går parret også med et andet ønske: At rejse og opleve verden sammen:

- Vi snakker lidt om at tage udenlands til jul for at komme lidt væk fra al medieræset, men det er ikke sikkert, at der lige bliver penge til det i denne omgang, så måske må vi have det til gode, siger Katrine til SE og HØR.

Og hvordan har hun det så med at blive kaldt 'Lillemor'?

- Jeg tager det ikke så tungt, for han siger det jo med et glimt i øjet. Jeg ville synes, at det var mere mærkeligt og akavet, hvis han bare kaldte mig Katrine. Det er da for tørt og kedeligt, lyder svaret fra Katrine.

Sponsoreret indhold