Nyheder7. december 2018

Spottede du det også? Kæmpe penis-ups i DRs rejseprogram

Erik Peitersens nye rejseprogram præsterede en penis-ups i mandagens afsnit, hvor Dorthe og Jens ville sende en nytårshilsen til deres familie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-0277000_1.jpg
 Foto: DR

En del danskere må have fået kaffen godt galt i halsen, da Erik Peitersens nye rejseprogram, "Peitersen og de store oceaner", rullede over skærmen mandag aften.

Den 63-årige malersvend er taget ud for at sejle med sin gamle ven Jens Erik Kjeldsen og dennes hustru, Dorthe, som flere danskere også har set i Peitersens tidligere program "Peitersen og Nordvestpassagen".

Selv om det er Peitersens rejseprogram, må man sige, at det var Jens, der stjal showet i mandagens afsnit. I programmet ser man en sekvens, hvor Dorthe og Jens sender en nytårshilsen til deres familie, som ikke er med på båden. Artiklen fortsætter under billedet...
https://imgix.seoghoer.dk/dr-0277004.jpg
 Foto: DR

Jens og Dorthe nyder livet på havet. (Foto: DR)

18 minutter skal man ind i programmet, hvor man se Dothe og Jens iklædt i gamle aviser fra top til tå... men avisen har svært ved at dække for Jens' klokkeværk.

- Godt nytår, råber parret ind i kameraet, imens Jens' diller titter frem under avis-skørtet på den gyngende båd.

Det herlige par ser ud til at have en festlig nytårsaften, og det virker ikke til, at de har lagt mærke til, at Jens har sin diller hængende til offentlige skue for DR's mange seere.

Du kan se det sjove klip på DR's hjemmeside.

"Peitersen og de store oceaner" bliver sendt i fire afsnit hver mandag klokken 21.00 på DR2.

null

Sponsoreret indhold