Nyheder26. september 2018

Julie Steinckes nyfødte søn indlagt

Julie Steinckes nyfødte søn Felix er blevet indlagt på hospitalet med gulsot
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julie_steincke.jpg
 Foto: Aller Media

For en uge siden blev skuespiller Julie Steincke, 41, mor for anden gang, da hun nedkom med sin lille søn Felix.

Den nybagte mor fik dog ikke lov til at have sin guldklump hjemme i mange dage, før at de måtte tilbage på hospitalet.

Lille Felix Sky Lund Steincke, der kom til verden 11 dage før tid, er nemlig blevet ramt af gulsot og er derfor blevet indlagt igen på Herlev Hospital.

Det fortæller Julie Steincke selv på sin Instagram-profil.

Gulsot rammer omkring 60 procent af alle nyfødte, og særligt børn, der er født før tid, er i riskozonen for at udvikle gulsot.

Tilstanden skyldes, at der er forhøjede mængder af farvestoffet bilirubin i blodet, hvilket blandt andet viser sig ved, at barnet bliver gul i huden og øjnene.

I nogle tilfælde kræver gulsot ingen behandling, men andre gange kan det blive nødvendigt – som i Felix’ tilfælde – at modtage lysbehandling.

Julie Steincke har i forvejen sønnen Storm fra august 2016, som hun fik med sin bedste ven og kollega Henrik Lund. Han er også far til Felix.

Da Julie som 38-årig besluttede sig for at få et barn, havde hun blandt andre talt med Silas Holst, der selv har skabt en vaskeægte regnbuefamilie. Hun har tidligere forsøgt at blive gravid med sin ekskæreste i fire år uden held.
Derfor besluttede hun sig for at få et barn på utradionel vis, efter hende og ekskæresten gik fra hinanden. Hun gik derfor i gang med at prøve at blive gravid med sin ven Henrik. I august 2016 blev de forældre til en dreng, der fik navnet Storm, og for en uge siden blev de så forældre til endnu en dreng.

Sponsoreret indhold