Nyheder6. april 2018

Julie Steincke afslører far til baby nr. to

Julie Steincke skal være mor igen, og nu fortæller singlemoren, hvem faderen til hendes kommende barn er
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julie-steincke00.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

I slutningen af marts kom det frem, at Julie Steincke er gravid, og nu fortæller den 41-årige skuespiller, hvem der er far til barn nummer to.

Steincke har i forvejen sønnen Storm fra august 2016, som hun fik med sin bedste ven og kollega Henrik Lund, og hun fortæller i denne uges BILLED-BLADET, at Storm får en helsøskende. Det er altså Henrik Lund, der er far til Storms lillebror eller -søster.

- Ja, jeg har den bedste ven, som er superdad, fortæller Julie Steincke til BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/henrik-lund-reumert.jpg
 Foto: All Over Press

Henrik Lund, der er far til Julie Steinckes to børn, vandt en Reumert i 2012 for "Årets bedste mandlige birolle". Foto: All Over Press

Da skuespilleren Julie Steincke som 38-årig fik at vide, at hun kun havde ét år tilbage til at få et barn, tog hun sagen i egen hånd. Mere eller mindre i hvert fald.

Og nu venter den 41-årige mor barn nummer to. Det skriver hun på sin Instragram, som er privat, men hendes veninde har også lagt det ud på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

Da Julie som 38-årig besluttede sig for at få et barn, havde hun blandt andre talt med Silas Holst, der selv har skabt en vaskeægte regnbuefamilie.

Hun har tidligere forsøgt at blive gravid med sin ekskæreste i fire år uden held.

Derfor besluttede hun sig for at få et barn på utradionel vis, efter hende og ekskæresten gik fra hinanden.

Hun gik derfor i gang med at prøve at blive gravid med sin ven Henrik.

I august 2016 blev de forældre til en dreng, der fik navnet Storm, og nu venter de to venner sig altså endnu en guldklump.

Ifølge BILLED-BLADET var det under optagelserne til Kanal 4-programmet "Nærkontakt", at Julie Steincke besluttede sig for at få nummer to.

I "Nærkontakt" råder eksperterne Julie til at komme i gang, hvis hun ønsker en lillebror eller -søster til Storm, og man må sige, at hun tog eksperternes ord til sig.

Sponsoreret indhold