Julie Steincke er gravid

Julie Steincke

Julie Steincke

Foto: Thomas Laursen

Da skuespilleren Julie Steincke som 38-årige fik at vide, at hun kun havde ét år tilbage til at få et barn, så tog hun sagen i egen hånd. Mere eller mindre i hvert fald.

Og nu venter den 41-årige mor barn nummer to. Det skriver hun på sin Instragram, som er privat, men hendes veninde har også lagt det ud på sin Instagram.

Min kære veninde Julie Steincke er gravid igen! Kæmpe stort TILLYKKE @juliesteincke I den anledning har jeg udviklet et fantastisk træningsprogram til din graviditet og jeg glæder mig til at følge Julie i hendes graviditet og træne med hende, samt give JER en masse gode tips, tricks og øvelser. Også hjælpe jer som evt. er bange for at træne, fordi I er gravide. Træning under graviditet er nemlig virkelig godt og hjælper dig på alle måder. Vores gravid serie indeholder 3 programmer i hvert trimester: STYRKE, YOGA og GRAVID SNAK. 1 trimester udgives idag! Se den her - link i bio! #bodybyfrida #onlinetræning #gravid #gravidtræning #1trimester #gravidyoga #gravidsnak #minmave #casall #styrketræning #træningforgravide #mommyworkout #fitmom #momtobe #graviditet #mavenvokser Tøj og udstyr: @casalltraining

Et opslag delt af Frida Hallqvist - BODYbyFRIDA (@fridahallqvist) den

Da Julie som 38-årig besluttede sig for at få et barn, havde hun blandt andre talt med Silas Holst, der selv har skabt en vaskeægte regnbuefamilie.

Hun har tidligere forsøgt at blive gravid med sin ekskæreste i fire år uden held.

Derfor besluttede hun sig for at få et barn på utradionel vis, efter hende og ekskæreste gik fra hinanden.

Hun gik derfor i gang med at prøve at blive gravid med sin ven Henrik.

I august 2016 blev de forældre til en dreng, der fik navnet Storm.

Om Henrik er far til det kommende barn, fortæller Steincke ikke noget om.

Lørdag var Julie i Grøften i anledning af Tivolis åbning, men hun havde smart nok iført sig en stor sweater, så ingen anede mistanke om, hvad der gemmer sig bag.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close