Julie Steincke låst inde og overfaldet

Foto: Aller Media

Julie Steincke oplevede som ung noget, der gav hende både blå mærker på kroppen og ar på sjælen.

Som 23-årig fik musicalstjernen tilbudt en hovedrolle i en stor film, hvor hun skulle spille rollen som en rockstjerne med et stofmisbrug.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på fem minutter!

Før det hele kom på plads, skulle Julie Steincke lige aflægge instruktøren et besøg i hans store hus i London. Imens var hans kone ude og ride – og da Julie Steincke kom, blev døren låst.

Det Julie Steincke ifølge BT i magasinprogrammet ”Sådanmark”, som sendes på de otte TV 2-Regioner.

- Lige pludselig ud af det blå hopper han (instruktøren, red.) på mig, og jeg kan huske, jeg skubber ham væk og får ham til at sidde ned, og så siger jeg på engelsk: 'Jeg tror, du har misforstået det her fuldstændigt. Nu siger jeg nej tak til den rolle, og du rører mig aldrig igen. Du kan ikke behandle kvinder sådan der',« fortæller Julie Steincke i magasinprogrammet ifølge BT.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på fem minutter!

Efterfølgende valgte hun at fortælle sine forældre om den traumatiske oplevelse. Hun har dog ikke fortalt, hvem instruktøren var, eller hvad det var en for en film, hun skulle spille med i. Oplevelsen efterlod hende både med blå mærker på kroppen og ar på sjælen, men den gjorde hende også stærkere.

- Efter den oplevelse er jeg meget påpasselig - hvis nogen klapper mig i måsen, så siger jeg ofte: 'Ved du hvad, gider du lige lade være med det, for det generer mig faktisk'. Men der er jo andre, der ikke er lige så stærke, og der er flere, der tror, de kun får rollen, hvis de flirter eller er attraktive, siger Julie Steincke ifølge BT.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close