Nyheder19. september 2018

Julie Berthelsen vil tilbage til Grønland

Grønland trækker i Julie Berthelsen og hendes forlovede Minik Dahl Høegh, der begge drømmer om at lade deres to børn prøve at bo på øen.
https://imgix.seoghoer.dk/minik.jpg
 (Foto: All Over)

Den 39-årige sangerinde Julie Berthelsen og hendes forlovede, den 33-årige håndboldspiller Minik Dahl Høegh, drømmer om, at deres børn skal prøve at bo i Grønland, som de også selv gjorde som børn.

– Vi taler om det rigtig tit – det har vi faktisk gjort, alle de år vi har været sammen, siger Julie, da SE og HØR besøger hende i hjemmet i Odder.

– Tiden nærmer sig mere og mere, fordi det hele har kommet an på Miniks håndbold – hvornår hans karriere var færdig. Det er jo noget, han selv bestemmer, men der er jo også en vis aldersgrænse for, hvor længe man kan blive ved i den sport. Så det nærmer sig – og mit bedste bud er, at det ligger mellem to og fire år fra nu.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

(Foto: Instagram (Julie Berthelsen))

Minik Dahl Høegh har skrevet kontrakt med 1.-divisionsklubben Ajax København. Derfor flytter parret og deres to børn, sønnen Casper, der startede i skole for nogle uger siden, og datteren Sia på to år, tilbage til Sjælland.

Lige nu bor den lille familie i Odder syd for Aarhus, hvor Minik har haft kontrakt indtil nu.

null

Fra medicinstudiet til "Popstars"

Medicinstudiet bragte i 2000 Julie fra Nuuk i Grønland til Aarhus efter et kort ophold i Norge. I 2002 deltog hun i "Popstars", og hun har siden helliget sig musikken.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julie_berthelsen_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I 2016 sammen med Minik Dahl Høegh og deres børn, Casper Nanoq og Sia, som fylder tre til oktober. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Men savnet til Grønland er vokset med årene for den dansk-grønlandske sangerinde, og det er ikke første gang, hun fortæller herom:

- Vi har tit talt om det faktum, at ingen af os i vores voksne liv faktisk har boet hjemme i Grønland. Det er noget, vi uden tvivl gerne vil prøve. Drømmen har egentligt også været, at vores børn skulle have en barndom og vokse op i Grønland, som vi selv gjorde, for at få det hele med, sagde Julie Berthelsen i november 2017.

Sponsoreret indhold