Nyheder24. november 2017

Sjov video Julia Sofia og Frederik: Kæmper med tal, navne og at tabe

Det skønne "Vild med dans"-par Julia Sofia Aastrup og Frederik Nonnemann er kommet rigtig tæt på hinanden - og hinandens familier. SE og HØR mødte dem til en quiz for at se, hvem der egentlig kender den anden bedst.

Julia Sofia Aastrup

Selvom Frederik Nonnemann læser sin bachelor på Copenhagen Business School, betyder det bestemt ikke, at tal er hans bedste ven. Det beviste den professionelle danser, da han quizzede mod sin "Vild med dans"-partner Julia Sofia Aastrup.

SE og HØR havde inviteret parret en tur på cafe på Frederiksberg for at snakke om fremtiden - og lade dem kæmpe lidt om, hvem der kender den anden bedst.

Du kan se den skønne video af Julia Sofia Aastrup og Frederik Nonnemann nederst i artiklen.

Fredag efter fredag har man kunnet se, hvordan Frederik og Julia er blevet tættere og tættere i 14. sæson af ”Vild med dans” - og derfor gav det utrolig god mening at tage en lille quiz med.

Men det er ikke kun de to hoved-personer, der har fået et tæt bånd.

Både Frederik og Julia har gjort et stort indtryk på hinandens familier – faktisk så stort, at Frederiks mor har store planer.

– Vores familier er blevet venner, siger Julia, inden Frederik tager over:

– Ja, min mor vil jo nærmest adoptere Julia nu, griner han.

Og Julia vil da heller ikke have noget imod at blive adopteret af Frederiks mor Marianne, siger hun med sit velkendte smil.

Julia Sofia ser sig selv som "evig single"

Undervejs i ”Vild med dans” har Julia flere gange sagt, at hun er ”forever single”.

Den unge YouTuber har dog ikke helt opgivet kærligheden.

– Jeg er åben for kærlighed. Kommer det, så kommer det, men det er ikke noget, jeg aktivt søger, siger Julia Sofia Aastrup.

– Når jeg finder en eller anden person, som skal være min, så skal det være, lyder det fra den lyse dejlighed.

Frederik er til daglig kæreste med Jonas Kajberg, mens Julia stadig er fri på markedet.

Frederik og Julias tætte venskab har ikke været spil for galleriet, og de har planer om at holde venskabet i live længe endnu. Julia var dette års yngste deltager i ”Vild med dans” og formåede at danse sig til en 5.-plads med flotte Frederik Nonnemann.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Julia Sofia Aastrup

Sponsoreret indhold