Nyheder15. november 2017

Julia Sofia og Frederik afslører: Vi har fælles fremtidsplaner

Det blev til en 5. plads for Julia Sofia Aastrup og Frederik Nonnemann i ”Vild med dans”, men de tager meget mere end det med sig – de har fået et livslangt venskab, som skal give en masse gode oplevelser.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julia-sofia-aastrup-og-frederik-nonnemann.jpg
 Foto: Peter Grosen

Selvom youtuberen Julia Sofia Aastrup og Frederik Nonnemann har brugt stort set samtlige af døgnets timer på at danse de seneste par måneder, så har de ikke tænkt sig at droppe kontakten.

I løbet af ”Vild med dans” er de to blevet så gode venner, at de nu har tænkt sig at tage ud på deres livs rejse sammen.

– Når Julia har lanceret sit nye, hemmelige projekt, og jeg har afleveret min bachelor, skal vi ud at rejse, afslører Frederik Nonnemann til SE og HØR. Ved siden af dansen er den flotte danser i gang med at færdiggøre sin uddannelse som erhvervsøkonom.

Deres fælles rejse til går til Asien, hvor det blonde dansepar skal opleve det østlige kontinent på egen hånd.

Men der er også en dybere mening med deres tur til Asiens frodige natur og krydrede køkken.

– Frederik skulle jo lære mig at danse. Og jeg har så småt prøvet at lære ham, hvordan man laver youtube. Så vi vil gerne lave en slags youtube-serie, hvor vi rejser rundt og lærer en masse nye ting, som vi så kan lære fra os igen bagefter, siger Julia Sofia Aastrup, som under "Vild med dans" formåede at smide adskillige kilo.

Frederik har rejst i Asien flere gange og har blandt andet boet i Japan i et år, mens det bliver Julias første tur til østens land, og det er noget, som den 19-årige youtuber ser frem til.

– Vi vil gerne ud og have nogle autentiske oplevelser, fortæller Julia, som glæder sig til at opleve Asiens frodige natur, høje temperaturer og historiske templer.

Og hvis du går med samme drøm som den smukke danseduo, så kan du godt begynde at glæde dig til, at videoerne fra deres eksotiske rejse rammer Julias populære youtube-kanal.

– Det skal være en inspiration til folk, der gerne vil rejse til Asien i deres sabbatår, siger Frederik om det spritnye fælles projekt.

For evigt single

Rejsen til Asien kan måske være der, hvor Julia møder sin eneste ene. Det er i hvert fald ikke lykkedes for hende endnu, og hun har flere gange hævdet, at hun er ”forever single”.

Men det betyder ikke, at den smukke youtuber har opgivet at finde kærligheden, så måske sker det på rejsen til Asien?

– Jeg er åben for kærlighed. Kommer det, så kommer det, men det er ikke noget, jeg aktivt søger, siger Julia til SE og HØR.

Og mon ikke der står mange ungkarle i kø for at være den, der slår benene væk under youtube-baben og vinder hendes kærlighed? Selvom Julia ikke har travlt med at finde prinsen på den hvide hest.

- Når jeg finder en eller anden person, som skal være min, så skal det være, lyder det fra den blonde dejlighed.

Du kan læse resten af det store interview med Julia Sofia og Frederik Nonnemann og se de smukke billeder i denne uges SE og HØR, der udkommer i dag, onsdag.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Se flere billeder af Julia og Frederik i galleriet.

Julia Sofia Aastrup

Sponsoreret indhold