Nyheder29. november 2017

Julia Sofia afslører hemmeligt projekt: Starter nyt firma

Helt fra bunden af har youtuberen Julia Sofia skaffet et team og startet en virksomhed op, som sælger skønhedsprodukter.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171027_tsl_vmd_knaek_cancer_0050.jpg
 Foto: Thomas S. Laursen

Siden hun deltog i årets "Vild med dans" er youtuberen Julia Sofia Aastrup nærmest blevet folkekær. Og løbende i programmet og efterfølgende har hun teaset for, at hun havde et nyt projekt på vej.

Og nu afslører youtuberen i en video, hvad hun har puslet med i to år.

- Det er noget, jeg har arbejdet på de sidste to år, og det er mit absolut hjertebarn, drømmeprojekt, og det er alt, hvad jeg nogensinde har drømt om at få ud i verden, starter hun ud i videoen.

Den 19-årige videodarling har startet sin egen virksomhed, som har fået navnet "Noble Nordic" og er en serie af makeup og skønhedsprodukter til kvinder.

- Noble Nordic er blevet født, og det er mit helt eget brand. Det er en beauty-linje, fortæller hun.

Produkterne bliver tilgængelig på firmaets egen hjemmeside fra onsdag klokken 18, og hun vil da heller ikke afsløre for meget, inden det egentlig går i luften.

Men til gengæld løfter Julia Sofia sløret for, at hun har skaffet sig nogle hårde kvinder i branchen at samarbejde med.

- For to år siden kontaktede jeg min manager og sagde, at jeg rigtig gerne ville lave makeup. Og vi begyndte at undersøge markedet. Det vigtigste for mig i første omgang var at samle mig et team af mega seje mennesker, lyder det.

Og efter to års hårdt arbejde lykkedes det Julia Sofia at starte op med et brag.

- Jeg har fundet min egen producent, jeg har fundet mine egne fabrikker, og jeg har samlet et team af de sejeste kvinder, siger hun.

Og det er ikke hvem som helst, hun har fået med på sit hold. Hun har blandt andre skaffet en samarbejdsaftale med en tidligere direktør fra det anerkendte brand N.A.R.S.

Se hendes video herunder:

Se flere billeder af youtuberen herunder:

Julia Sofia Aastrup

null

Sponsoreret indhold