Jokeren skal lade bilen stå i tre år

Jokeren har efter flere års forespørgsler sagt ja til \

Jokeren har efter flere års forespørgsler sagt ja til "Vild med dans". STEMT UD I PROGRAM 4.

Foto: All Over Press

De næste tre år må ”Havnen”-rapperen, Jokeren, hellere blive gode venner med sin cykel eller se frem til at tjekke rejseplanen.dk en hel del.

Jokeren valgte nemlig ikke at anke sin dom fra sidste måned om narko- og spirituskørsel, som ud over en klækkelig bøde også kostede ham kørekortet de næste tre et halvt år.

I begyndelsen af sidste år blev den 42-årige Jesper Dahl, der er hans borgerlige navn, snuppet af ordensmagten i indre København, mens han kørte bil og havde kokain og alkohol i blodet. Desuden havde han også kokain på sig – og kørte uden kørekort.

Beviserne var derfor overbevisende, og det tidligere medlem af rapgruppen ”Den gale pose” valgte da også at erkende sig skyldig i retten i sidste måned og vælger nu ikke at anke dommen.

Jokeren erkendte da også til dommeren, at hans forseelser havde været en brat opvågning for ham, og at han havde tænkt sig at forandre sit liv radikalt.

- Jeg har lagt mit liv fuldstændig om som følge af de hændelser. Jeg er holdt op med at drikke og jeg tager ikke stoffer længere, fortalte Jesper Dahl både til dommeren og gentog det til SE og HØR efter retssagen.

Angiveligt skulle hans ændrede opfattelse af tilværelsen også kunne afspejle sig i hans kommende musik.

- Jeg har et positivt syn på livet nu, og det vil du kunne høre på min næste plade, sagde Jokeren.

Ud over frakendelsen af kørekortet skal Jesper Dahl også betale en bøde på cirka 64.000 kroner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close