Nyheder 27. april 2016

Efter kokainkørsel: Jokeren vil være ren som sne

Da Jokeren, alias Jesper Dahl, modtog sin dom for narkokørsel, havde han en erkendelse for dommeren: Jeg har lagt mit liv helt om.
Foto: All Over Press

En bøde på omkring 64.000 kroner og en frakendelse af kørekortet i tre et halvt år blev dommen for kokain-, spirituskørsel og besiddelse af kokain, da rapperen Jokeren i dag stod tiltalt i Københavns Byret.

Jokeren modtog dommen med sindsro, da han forinden havde erklæret sig skyldig.

Og det lader til, at hans uheldige køretur i februar sidste år og den efterfølgende tiltale har forandret rapperen.

Har lagt mit liv om
- Jeg har lagt mit liv fuldstændig om som følge af de hændelser. Jeg er holdt op med at drikke, og jeg tager ikke stoffer længere, fortalte Jesper Dahl både til dommeren og gentog det over for SE og HØR.

Den 42-årige rapper indrømmer, at det ikke har været nemt at lægge livet om, men han siger, selv at han har holdt sig på dydens smalle sti siden nytår, hvor han tog stoffer sidste gang.

Jokeren forklarer også, at han har fundet et forbillede, som han bruger som motivation til at holde sig fri af alkohol og stoffer.

- Jeg ser op til Robert Hansen. Hvis han kan lægge sit liv om, så kan jeg også, forklarede den københavnske rapper.

Skuespilleren Robert Hansen har selv levet en turbulent tilværelse, der også inkluderede en livsstil med stoffer. Men efter den tidligere barnestjerne medvirkede i ”Vild med dans”, begyndte hans karriere at gå i den rigtige retning igen, hvor han også har holdt sig fra den dårlige livsstil.

Jesper Dahl forklarede også til SE og HØR, at hans nye tilværelse vil afspejle sig i hans næste plade, som han arbejder på for tiden.

- Jeg har et positivt syn på livet nu, og det kommer man også til at kunne høre på pladen, sagde Jokeren.

Jokeren og hans forsvarer bad om betænkningstid til at finde ud af, om de vil anke dommen.

Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold