Nyheder5. september 2014

Jimmy Jørgensens sjove afsløring om Gasolin

Det falske medlem af bandet
- Min datter nynner også Gasolin-sangene nu, fortæller Jimmy Jørgensen til SE og HØR
- Min datter nynner også Gasolin-sangene nu, fortæller Jimmy Jørgensen til SE og HØR
 foto: Kaspar Wesntrup



Om en uge er der premiere på Teaterkoncert Gasolin, som Jimmy Jørgensen spiller med i - ligesom han gjorde det for præcis 20 år siden. Det er han utroligt glad for og spændt på, og afslører mellem linjerne, at der ikke er fare for, at han glemmer teksterne under forestillingerne.

- Jeg har efterhånden nok sunget Gasolin-sangene mere, end bandet selv har. Jeg er vel "det falske medlem", spøger Jimmy Jørgensen, da SE og HØR taler med ham under prøverne på Aveny Teatret i København.

LÆS OGSÅ: Beate Bille: Lænket til Jimmy Jørgensen

En af grundene til, at Jimmy er helt forelsket i den kommende teaterkoncert, er de mange minder, som Gasolins sange bringer frem.

- Da jeg var ung, hørte jeg sangene hos mine venner. Jeg kan lige så tydligt huske, at jeg en dag rodede i en container, hvor jeg fandt en af deres vinylplader. Det var den, der hedder "Live Sådan". Lige fra den dag var jeg solgt. Man kan godt sige, at Gasolin sørgede for soundtracket til min barndom, fortæller Jimmy Jørgensen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/565f2563de824be9813370a42510eab4.jpg


Efter 20 års pause er han nu klar igen (foto: Kaspar Wenstrup)

LÆS OGSÅ: Jimmy Jørgensen: Sexet far

Går i arv
Men her stopper kærligheden til Gasolin ikke. For ikke nok med at Jimmy kan lide Gasolin-sangene privat og nu - igen - får penge for at synge dem, så er hans lille datter på to år også begyndt at nynne med på melodierne.

- Haha, ja, hun hørte lige tre-fire sange, og så gik hun med mig på gaden, hvor hun pludselig begyndte at nynne dem. Det var ret sjovt, siger Jimmy, som lige har købt en vinylafspiller, fordi han vil begynde at samle på den slags plader igen.

LÆS OGSÅ: En kort, en lang: Hvem er det umage par?

- Jeg havde 1000 plader og en virkelig fed afspiller engang, men så blev det yt, da CD'erne kom frem, og jeg solgte det hele. Det er jeg ked af nu, så jeg har erhvervet mig en afspiller igen. Jeg har ingen Gasolin-plader endnu, men det kommer, siger han.

LÆS OGSÅ: Nicolas Bro vil have familien med i skuespil

Sponsoreret indhold