Nyheder 4. maj 2016

For tredje gang: 51-årige Jimmy Jørgensen skal være far

Snart er der familieforøgelse hjemme hos skuespillerparret Jimmy Jørgensen og Signe Egholm Olsen, der venter deres andet barn til juni.
Storken er kommet til Danmark, men hjemme hos skuespillerparret Signe Egholm Olsen og Jimmy Jørgensen venter den til sommer. I slutningen af juni skal Signe således føde sit andet barn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Dermed bliver parrets datter, Billie på fire, storesøster og Jimmy Jørgensens datter Sally fra 1991, som han har med Lise Ringhof, storesøster for anden gang. Både mor og far er eftertragtede skuespillere på de danske scener. Jimmy har for nylig spillet med i teaterkoncerten ”Come Together” i Tivoli og Signe i ”King Lear” på Det Kgl. Teater. Her blev hendes rolle overtaget i den allersidste del af spilleperioden – netop fordi Signe er i lykkelige omstændigheder. ”Fra 29. marts og spilleperioden ud overtager Signe Mannov fra Signe Egholm Olsen på grund af graviditet”, skriver Det Kgl. Teater på deres hjemmeside. Hurtigt tilbage Og Signe er en særdeles sej mor. Allerede kort tid efter familieforøgelsen skal hun tilbage på de skrå brædder. Hun begynder prøver på Betty Nansen Teatret på Frederiksberg i begyndelsen af oktober og medvirker i den stjernebesatte forestilling ”Livlægens besøg”.

Sponsoreret indhold